• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.T.

21.02.2021

13:09

POLICIJA TRAGA ZA UBICOM! Likvidirao je Saru, služio zatvorsku kaznu, a suđeno mu je i zbog pokušaja ubistva bivše devojke!

Vesti

POLICIJA TRAGA ZA UBICOM! Likvidirao je Saru, služio zatvorsku kaznu, a suđeno mu je i zbog pokušaja ubistva bivše devojke!

Podeli vest

Osumjičeni za ubistvo Sare Asanović (27) iz Vranja još uvek nije pronađen

Vranjaci su proteklu noć proveli u iščekivanju njegovog hapšenja, ali jutro nije donelo očekivanu vest.

Ubistvo se dogodilo u subotu oko 18 časova u kafiću na pumpi kod glavne autobuske stanice, kada je muškarac ispalio više metaka u Saru koja je sa prijateljem sedela unutra.

Foto: S.T.

Sigurnosne kamere su snimile sve, pa je prema nezvaničnim informacijama identitet osumnjičenog za ubistvo poznat, ali do njegovog hapšenja nije još uvek došlo

 

Kako je Vranje sinoć bilo u totalnoj blokadi, pretpostavlja se da se on još uvek krije negde u gradu.

Prema raspoloživim informacijama, reč je o M.S. (47) godina koji je ranije robijao zbog ubistvaTakođe, suđeno mu je i u drugom slučaju zbog pokušaja ubistva bivše devojke, koje se desilo pre 14 godina.

Foto: S.T.

Mole se građani ukoliko ugledaju čoveka sa slike da jave policiji

Policija poziva građane da se, ukoliko imaju bilo kakva saznanja i informacije o osumnjičenom muškarcu sa fotografije, odmah jave u najbližu policijsku stanicu ili na brojeve telefona 192 i 017/401-585.

Živela je sa bakom u Gornjoj Čaršiji

Sara se ranije, prema priči jednog njenog prijatelja, bavila manekestvom.

- Njen otac se nije slagao sa tim, pa joj je pravio probleme, a policija je više puta intervenisala zbog toga - otkrio je njen prijatelj. 

Foto: Privatna arhiva

Sara se ranije, prema priči jednog njenog prijatelja, bavila manekestvom

Kako bi se otrgla od toga, Sara je živela sa bakom u Gornjoj Čaršiji.

- Bila je vedra i nasmejana, volela da izlazi. Odakle poznaje ubicu, stvarno ne znam - kaže njen prijatelj.

Sara je iz romske porodice, koja pored nje ima i brata koji živi u inostranstvu.

VJT je naložilo obdukciju tela, nakon čega će biti poznati ostali detalji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Eliot Ness takozvani

pre 3 godine

Gradjani, kojima se i ucini da su videli ubicu, neka se posluze jednim prostim trikom. Neka ga pozovu imenom ili prezimenom, nadimkom, kada se mimoidju i budu na bezbednoj udaljenosti. Uspeva. Samo glasno.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija