• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.03.2021

18:34

ŠTITIO VELJU NEVOLJU I MARKA MILJKOVIĆA?! Bivši zamenik načelnika SBPOK Papić negirao krivično delo, TUŽILAC TRAŽI PRITVOR

Vesti

ŠTITIO VELJU NEVOLJU I MARKA MILJKOVIĆA?! Bivši zamenik načelnika SBPOK Papić negirao krivično delo, TUŽILAC TRAŽI PRITVOR

Podeli vest

Bivši zamenik načelnika Službe za borbu protiv organizovanog kriminala Goran Papić negirao je danas na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu da je svojim uticajem u MUP-u urgirao da se istog dana jednoj osobi, koja je sada u pritvoru, vrati prethodno privremeno zaplenjeni blindirani automobil

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo da se osumnjičneom odredi prtivor, rekla je Tanjugu portparolka tužilaštva Ivana Rakočević.

Ona je precizirala da je on saslušan povodom sumnje da je izvršio krivično delo trgovina uticajem i dodala da će tužilštvo sprovesti dalju istragu.

O predlogu za pritvor treba da odluči sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu.

Za krivično delo trgovina uticajem za koje je zaprećena kazna od jedne do osam godina zatvora.

Kako se sumnja, Papić je 15. aprila 2020. godine, koristeći svoj položaj rukovodioca u SBPOK-u, posredovao da se ne izvrši službena radnja koja bi se morala izvršiti, odnosno zahtevao od tadašnjeg rukovodioca Policijske uprave za grad Beograd da se licu koje je sada u pritvoru, odmah vrati blindirano vozilo koje je od njega tada privremeno oduzeto.

Mediji su preneli da je u pitanju vozilo Marka Miljkovića koji se zajedno sa Veljkom Belivukom tereti da je organizator kriminalne grupe koja se sumniči za ubistva, preprodaju droge, držanje oružja...Istoga dana vozilo je vraćeno Miljkoviću.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija