• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti

23.03.2021

15:05

NIKADA NISAM BIO AGRESIVAN NI PREMA JEDNOJ ŽENI! Ponovo se oglasio Branislav Lečić!

Vesti

NIKADA NISAM BIO AGRESIVAN NI PREMA JEDNOJ ŽENI! Ponovo se oglasio Branislav Lečić!

Podeli vest

Poznati glumac Branislv Lečić danas se oglasio saopštenjem povodom optužbi glumice Danijele Štajnfeld da ju je silovao 2012. godine

Između ostalog, u njemu se navodi:

- Ja, Branislav Lečić iz Beograda, najodlučnije poričem bilo kakve optužbe koje su na moj račun iznete. Nikada u svom životu nisam počinio niti jedno krivično delo, a kamoli delo silovanja ili bilo koje njemu srodno ili slično delo! - stoji u Lečićevoj izjavi i dodaje se: - Koristim ovu priliku da obavestim kako nadležno tužilaštvo, tako i javnost da apsolutno nemam šta da krijem, da nemam nameru da napištam teritoriju Republike Srbije i ovim putem molim nadležno tužilastvo i MUP Republike Srbije da mi se bez odlaganja uputi poziv radi saslušanja.

Foto: Tanjug

Branislav Lečić

Lečić je za “Novosti” ponovio da se u javnosti oglasio saopštenjem i da, dok ne da izjavu tužilaštvu, ne želi da  bilo šta komentariše u medijima. Ipak, za naš list je rekao:

- Posle toga, mediji mogu da me pitaju bilo šta, apsolutno nemam problem. Ali prvo tužilaštvo, pa sve ostalo. Ja ću se izboriti za istinu, od početka do kraja. Nema govora. Poštujem zakone ove države i državu kojoj pripadam, zato ću kasnije da  pričam u  javnosti. Nema suđenja prvo u medijima, pa onda u tužilaštvu. Naravno, tužilaštvu stojim  na raspolaganju, i to što pre. Isto tako, uvek sam spreman i za poligraf,  u svako doba dana i noći.  Reč je o odbrani moje ličnosti i koncepta sveta,  jer ovo je atak na moj pogled na svet. Ja nikada nisam bio agresivan ni prema jednoj ženi. Naprotiv.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milica

pre 3 godine

Da silujes ne treba da budes agresivac,ti si matora drtina koja ima problem:(( Na robiju dok si ziv;((

Dokaz

pre 3 godine

Da se ovo u USA desi i čovek dokaže da je nevino optužen,e svi bi lepo prošli i što ga napadaju i optužuju bez dokaza.Ako je kriv neka odgovara,ali prvo dokaz.Ne branim ga politički jer sam za vladajuću stranku,znači protivnik mi.Ali čovek je,glumačka ikona,dokaz pa sud.

PAMETNOM DOSTA

pre 3 godine

BIVŠI MINISTAR. DOSMANLIJA, SIGURAN SILOVATELJ, JER APSOLUTNO NIKAKAV RAZLOG DVE ŽENE !NEMAJU DA GA "NEVINOG" BLATE! SAPIENTI SAT!

DUSAN

pre 3 godine

I TAKVI DA VODE STRANKE I NAROD RANOJE PRICATI I OSUDJIVATI ALI VERUJEM DANIJELI ISTI JE AGRESIVAN VIDISE TO PO NASTUPIMA VAN GLUME

RRUSS

pre 3 godine

''Niti jedno krivično delo...'' Zar je moguće da si sve zaboravio ?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija