• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E.I.

23.03.2021

07:15

PLJUVAO ALEKSIĆA, IAKO JE OPTUŽEN ZA ISTO! Ovako je Branislav Lečić pružio PODRŠKU MIKINIM ŽRTVAMA!

Estrada

PLJUVAO ALEKSIĆA, IAKO JE OPTUŽEN ZA ISTO! Ovako je Branislav Lečić pružio PODRŠKU MIKINIM ŽRTVAMA!

Podeli vest

Glumac Branislav Lečić rekao je pre izvesnog vremena, veznao za slučaj Mike Aleksića, da je zgrožen i da osuđuje svaki vid nasilja nad ženama.

Branislav Lečić je pre nekoliko meseci javno pljuvao silovatelje. On je bio zgrožen slučajem Mike Aleksića i tom prilikom je rekao da je silovanje ponižavanje tela, duha i ličnosti svake žene.

- Svako nasilje osuđujem i prezirem, a naročito prema ženama, o deci i da ne govorim. To ostavlja trajne posledice na život žrtve nasilja i drastično menja pogled na svet! Silovanje je poniženje tela, duha, ličnosti i slobodne volje svakog od nas! Hrabre žene imate moju podršku. Borba je jedini odgovor - rekao je tada Lečić.

Foto: printscreen

Mika Antić gostuje u emisiji

On je objasnio i kako je na njega uticala ispovest mlade glumice Milene Radulović:

- Potpuno me je šokirala priča moje mlade koleginice Milene Radulović, čije roditelje jako dobro znam. Moj sin Ivan i ćerka Ana bili su godinu dana u školi Mike Aleksića, dok su bili mali. Samoinicijativno su odustali jer su mi rekli da se mnogo dere na njih! I Miku znam sa fakulteta. Ostao sam bez reči - rekao je tada Lečić.

Foto: Printscreen You Tube

Lekina ćerka Ana: To je laž!

Glumica Ana Lečić mnogo se uznemirila kada je saznala da njenog oca Danijela optužuje za silovanje. Zvezdu filma "Dara iz Jasenovca" pozvali smo dok je bila na fakultetu, ali nam je ipak kratko prokomentarisala tvrdnje koje je njena koleginica iznela u tužilaštvu.

Lečićeva je sigurna u nevinost svog oca i veruje da Danijela sve izmišlja.

- Naravno da sam šokirana, radi se o jednoj ozbiljnoj laži, a cela ova priča će dalje da se nastavi na sudu. Radi se o mom ocu, o čoveku koji je borac za ljudska prava. Ostala sam bez teksta! Ne bih da dajem dalje komentare dok ne vidim o čemu je reč. Nastaviće se sve na sudu, a istina će da izađe na videlo. A sada me izvinite, na fakultetu sam na predavanju - kazala nam je Ana.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Branimir

pre 3 godine

ISPLIVALE JEZIVE PRETNJE BRANISLAVA LEČIĆA DANIJELI NAKON SNIMLJENOG DOKUMENTARCA: Porodica će ti stradati ako ne budeš držala jezik za zubima! Branioci lika i dela, čuvenog Leke, neka kažu da je lažno optužen i da je nevina žrtva bolesno ambiciozne žene. Čemu onda ove pretnje njenoj porodici?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija