• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.03.2021

15:58

SEBE I PRIJATELJE LAŽNO UPISAO DA SU VAKCINISAN! Volonter sa Sajma priznao krivicu, evo koliku je kaznu dobio

Vesti

SEBE I PRIJATELJE LAŽNO UPISAO DA SU VAKCINISAN! Volonter sa Sajma priznao krivicu, evo koliku je kaznu dobio

Podeli vest

Volonter na Beogradskom sajmu za unos podataka u sistem o vakcinaciji i revakcinaciji, M.P. (32) priznao je danas na saslušanju u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu da je u sistem uneo svoje lažne unose i podatake svojih prijatelja (svog fizioterapeuta i njegove supruge).

U odbrani je naveo da je to uradio, jer on i oni ne žele da se vakcinišu, ali žele da putuju.

Nakon saslušanja M.P. je zaključio sa tužilaštvom sporazum o priznanju krivičnog dela falsifikovanje isprave, prema kojem treba da mu se izrekne kazna od šest meseci kućnog zatvora sa elektronskim nadzorom (nanogicom), rečeno je Tanjugu u tužilaštvu.

Ovaj sporazum je dostavljen sudiji za prethodni postupak Prvog osnovnog suda u Beogradu radi potvrđivanja.

Tužilaštvo napominje da će se ovom kaznom u potpunosti ispuniti svrha kažnjavanja, pre svega generalna i specijalna prevencija imajući pre svega u vidu da se radi o do sada neosuđivanoj osobi i relativno mladoj.

Što se tiče pištolja koji je pronađen pretresom stana u kojem živi sa ocem, on je poslat na veštačenje.

Pištolj u stanu, kako se sada veruje, stoji kao ukras i star je više od 100 godina.

Kada bude završeno veštačenje i saslušani otac i ostali eventualni svedoci, tužilaštvo će doneti odluku po tom pitanju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija