• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.04.2021

12:56

ANTIVAKSER DOKTORKA NA SASLUŠANJU! Posle pretresa stana, dr Jovana Stojković privedena na razgovor u SBPOK

Vesti

ANTIVAKSER DOKTORKA NA SASLUŠANJU! Posle pretresa stana, dr Jovana Stojković privedena na razgovor u SBPOK

Podeli vest

Predsednica pokreta Živim za Srbiju, dr Jovana Stojković, trenutno je na saslušanju u SBPOK na Makišu. Prema nezvaničnim informacijama Stojkovićevoj je određeno zadržavanje

Kako smo saznali, ispred zgrade SBPOK okupilo se 11 lica sa čelu sa Srđanom Žunjićem, radi pružanja podrške Stojkovićevoj. Za sada nema incidenata.

Naime, policija je rano jutros došla u stan antivakcinašice i predsednice pokreta Živim za Srbiju Jovane Stojković sa nalogom za pretres. Dolazak policije i raspravu sa njima Stojkovićeva je emitovala uživo na Fejsbuk profilu pokreta.

Nalog za pretres stana je izdat jer se Stojkovićeva sumnjiči za izazivanje straha i panike.

Podsetimo, Stojkovićeva je nezvanična "zvezda vodilja" antivakcinaškog lobija u Srbiji. Političarka i psihijatar koji se zalaže za neobaveznu vakcinaciju i u eri korona virusa nastavlja da javno iznosi svoje stavove koji se kose sa svim zvaničnim preporukama i mišljenjima struke.

U TOKU JE VELIKA AKCIJA PROTIV ANTIVAKCINAŠA?! Pored doktorke Jovane Stojković na saslušanje privedeno ukupno pet osoba?!



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
HN

pre 3 godine

"Političarka i psihijatar koji se zalaže za neobaveznu vakcinaciju i u eri korona virusa nastavlja da javno iznosi svoje stavove koji se kose sa svim zvaničnim preporukama i mišljenjima struke." Нема званичне и незваничне "струке". А опет и она је као психијатар део струке.

hm

pre 3 godine

kad joj oduzimaju ovo zvanje "dr."? lekarska komora.. neki savet doktora.. ?

Predragm

pre 3 godine

Ja vakcinisan sa kineskom doduse sa jednom pa zavrsio na kiseoniku 12 dana u bolnici. Ja sam sada antivakcinas za kinesku vakcinu. Neko je primio pare za 3 fazu ispitivanja. Pa ni kinezi nisu je ispitivali u 3 fazi. Znam i ljude koji su posle 2 vakcine kineske dobili koronu. A sada nude da treba primiti i 3 dozu kineske. Sutra ce nuditi 5 dozu. A sto ne nude novu vakcinu na primer fajzera ili rusku. ? Ma platice mi neko za ovaj experiment igrajuci se mojim zivotom sa neefikasnom kinesko vakcinom. ps pa sto nece biti objajvljen komentar jer ste pod embargom bas me briga. Jednog dana pokazivacu ovu poruku unucima i koja je vac na serveru na guglu.

444

pre 3 godine

Zvanična preporuka i mišljenje struke - Kako samo neko sme da posumnja u navedene stvari. Baška, što je to zločin, neprihvatanje preporuke kao svetog pisma. Aman, zaman ljudi. Toliko bolesnih mera smo doživeli da je normalno da sumnjamo. Setite se, može grupa od 50 ljudi, ali 51. je suvišan. 36 1/2 pankera kod Brankovog mosta opkoljava sva policija grada čikaga, a na dočeku fudbalera Zvezde posle utakmice sa Milanom gde su isti zbijeni kao sardine nema ni pozornika...

djordje anunaki

pre 3 godine

Trebala se prijaviti u Zadrugu ili Parove, postala bi poznata a ne bi ugrozavala ljudske zivote.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija