• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S.

02.04.2021

14:18

ZORAN I UROŠ NA MESTU UBISTVA JELENE! Suprug ubijene pevačice položio cveće i poljubio spomen ploču, JECI ZA DUŠU UPALIO SVEĆU

Vesti

ZORAN I UROŠ NA MESTU UBISTVA JELENE! Suprug ubijene pevačice položio cveće i poljubio spomen ploču, JECI ZA DUŠU UPALIO SVEĆU

Podeli vest

Suprug svirepo ubijene Jelene Marjanović, Zopran u pratnji sina Uroša posle pomena na borčanskom groblju stigao je na mesto gde je pronađeno telo njegove svirepo likvidirane supruge

U pratnji brojnih fotoreportera i novinara, na mestu gde se desila tragedija Zoran i Uroš su položili dva buketa cveća i klečeći poljubili Jeleninu spomen ploču. Potom su Jeleni "za dušu" zapalili sveću.

Posle izvesnog vremena koje su proveli nemo posmatrajučći mesto zločina i mermernu ploču koja podseća na tragediju, Zoran i Uroš su bez reči otišli sa nasipa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lida

pre 2 godine

Ja odavno preklinjem,molim,da netko "pregleda sastojak ili ispod te ploce"koja je navrat nanos napravljena tokom ispitivanja,dok je jos sve bilo jako svjeze ..Jer imam takav jak predosjecaj,da se upravo to stoJe traze "cime je to Jecaa udarana u glavu ..nalazi ili ispod dna te ploce ili u toj samoj ploci ,koje su Marjanovici napravili,tako rano dok je jos istraga bila u najvecem jeku...Samim tim su blokirali to mjesto od daljnjeg ispitivanja! Vjerujem da bi se uveliko sokirali i pronasli to sto traze,jer se sjecam dok se pravila ta ploca,da je stari Vladimir M.svaku maltene noc ,obilazio mjesto gdje se pravila spomen ploca,kao da nesto skriva ili "cuva"!!Ako sam luda,neka sam,ali cinjenica jeste da mi je ta ploca jako sumnjiva jer ju napravise "bez ikakve dozvole od strane grada,posto je napravljena na mjestu,gdje je setaliste,gdje ljudi prolaze svaki dan!"..I tvrdicu dokle god..da tu nesto ima sakriveno i tocka!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija