• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

16.04.2021

11:46

ISKAZ VEŠTAKA O KLJUČNIH 26 MINUTA NAPRAVIO HAOS NA SUĐENJU MARJANOVIĆU! "On ovde izigrava Šerloka Holmsa, radi u korist policije"!

Vesti

ISKAZ VEŠTAKA O KLJUČNIH 26 MINUTA NAPRAVIO HAOS NA SUĐENJU MARJANOVIĆU! "On ovde izigrava Šerloka Holmsa, radi u korist policije"!

Podeli vest

U Višem sudu u Beogradu danas je nastavljeno suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom da je na nasipu u Crvenki kod Borče ubio suprugu, pevačicu Jelenu Marjanović. Suđenje se nastavilo saslušanjem sudskih veštaka.

Odbrana Zorana Marjanovića zatražila je od sudskog veća izuzeće veštaka Dragomira Vasiljevića.

Podsetimo, Vasiljević je u svedočenju naveo da je Zoran Marjanović u vreme ubistva supruge Jelene isključio telefon na 26 minuta, a iste tvrdnje ponovio je i danas.

- Stav odbrane je da je veštak pristrasan izigrava ovde Šerloka Holmsa. Ovaj čovek nas zatrpava podacima već danima, mesecima, a izbegava da se konkretno izjasni - rekao je Marjanovićev advokat Nikola Dumnić i dodao da mu nije jasno kako veštak kaže da ne može da rekonstruiše Zoranovo kretanje ali s druge strane tvrdi da je u tih 26 minuta morao da se sretne sa Jelenom.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Zoran Marjanović negira da je ubio suprugu Jelenu

Drugi Marjanovićev branilac advokat Veljko Delibašić naveo je i da je u sud stigao izveštaj Telekoma koji je suprotan navodima veštaka i u kom se navodi da bi isklučivanje telefona moralo da bude registrovano.

Odbrana je optužila veštaka da nema dovoljno znanja da je pristrasan i da radi u korist policije i tužilaštva.

Ove njihove navode odbacio je veštak Vasiljević čije su izuzeće tražili tvrdeći da su svi ti navodi neistiniti.

Sudija je nakon pauze odbio zahtev za izuzeće i sledeće ročište zakazao za 16. maj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija