• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.N.

18.04.2021

19:19

SCENA UŽASA U CENTRU KIKINDE! Milan je nastradao na omiljenom suzukuju, u punoj brzini CITROEN MU JE PRESEKAO PUT/FOTO/

Vesti

SCENA UŽASA U CENTRU KIKINDE! Milan je nastradao na omiljenom suzukuju, u punoj brzini CITROEN MU JE PRESEKAO PUT/FOTO/

Podeli vest

Milan Opačić (50), zvani Panča, motociklista iz Kikinde i član MK „No Limits“, poginuo je u saobraćajnoj nesreći u subotu posle 18 časova vozeći omiljeni „suzuki“, a sanitetsko vozilo nije odmaklo iz Kikinde kada je podlegao povredama na putu za novosadski KC Vojvodine.

Opačić je iza sebe ostavio ćerku i dva sina, a članovi Moto kluba „No Limits“, u neverici i sa velikim bolom pričaju o kolegi kojem su nadenuli nadimak Panča.

- Preminuo je kod Bašaida od posledica teških telesnih povreda, a Hitna pomoć je mogla samo da se vrati. Izgubili smo dobrog prijatelja i čoveka. Veliki je to gubitak za njegovu porodicu i moto klub.

Foto: V.N./privatna arhiva

 

Mislimo kako je sada ćerki i dvojici sinova koje je ostavio iza sebe.. Mnogo nas je pogodila ova tragedija. Panči su u nesreći slomljene obe ruke, zadobio je teške povrede glave, imao je unutrašnje krvarenje, izgubio je jedno oko, oba plućna krila su mu probušena-kaže skrhan od bola potpredsednik MK „No Limits“ Darko Bokan.

-Milan je imao povredu kolena, tako da prošle godine nije ni sedao na motor, čak je od početka januara sada dugi put seo na motor, ali je, nažalost, za njega bilo pogubno. Petpostavljam da ga žena iz automobila nije videla, a sreća u nesreći je da su ona i dete iz automobila preživeli-kaže Bokan.

Kretao se putem sa pravom prvenstva, citroen mu je presekao put

Do nesreće je došlo na rasksnici ulica Partizanske i Jovana Jovanovića Zmaja, kada se Opačić kretao putem sa pravom prvenstva, ali se u u pogubnom momentu putničko vozilo „citroen ksara“, kojim je upravljala žena prevozeći trogodišnje dete, posle znaka „stop“ uključilo u saobraćaj i preseklo put nastradalom bajkeru koji se zabio u automobil.

Foto: V.N./privatna arhiva

 

 

-Motocikl se kretao ulicom Jovana Jovanovića Zmaja iz pravca industrijske zone i naleteo na putničko vozilo kojim je upravljala žena iz Partizanske ulice, a koja je na zadnjem, auto sedištu, prevozila trogodišnje dete-rekli su iz Policijske uprave Kikinda.

Zbog preloma kuka, žena D. A. B. iz Kikinde (42) prebačena na u zrenjaninsku bolnicu, dok je njeno trogodišnje dete lakše povređeno.

Nastradali muškarac radio je kao monter na terenu u Elektrovojvodini, a MK „No Limits“ priključio se od pre 10 godina.

Foto: V.N./privatna arhiva

 
Posle Danija, stradao i Panča

Saobraćajna nesreća sa tragičim ishodom i sličnim sticajem pogubnih okolnosti dogodila se pre skoro tri godine u Kikindi.

- Tada je motorom upravljao kolega Dani iz Tobe kada mu je putničko vozilo preseklo put sa pravom
prvenstva kojim se kretao. Zato apelujemo na vozače da obrate pažnju na bajkere u saobraćaju.

Mi brojnim humanitarnim akcijama, u saradnji sa policijom, edukujumo školarce o bezbednosti u saobraćaju. Većina naših članova su dobrovoljni davaoci krvi i nepušači-kaže Bokan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
VladimirR

pre 3 godine

Pitam se kako obratiti pažnju na nešto što udaljenost koju bi uz poštovanje zakona trebalo da peđe za 5 ili 7 sekundi preleti u jednoj ili dve sekunde!? Svi mi koji sedamo na dvotočkaše smo SVESNI u šta se upuštamo kada bez limita zategnemo ručicu gasa.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vesić rekao sjajne vesti: Do kraja godine i Požarevac na auto-putu, ceo Dunavski koridor do septembra 2025. – godinu i po pre roka
Društvo

Vesić rekao sjajne vesti: Do kraja godine i Požarevac na auto-putu, ceo Dunavski koridor do septembra 2025. – godinu i po pre roka

Na prvoj deonici Dunavskog koridora završeni su radovi u levoj traci, u smeru od auto-puta E75 ka Požarevcu, na koju se prebacuje saobraćaj, kako bi se rekonstruisala i desna traka tako da će prvih 21 kilometar brze saobraćajnice od auto - puta do Požarevca biti završeno i pušteno u saobraćaj do kraja godine, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

23.04.2024

09:49

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija