• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.K.

22.04.2021

14:01

VOZAČU ZORANA BABIĆA IZREČENA PRESUDA! Tri godine i 10 meseci robije za nesreću NA NAPLATNOJ RAMPI DOLJEVAC/FOTO/

Vesti

VOZAČU ZORANA BABIĆA IZREČENA PRESUDA! Tri godine i 10 meseci robije za nesreću NA NAPLATNOJ RAMPI DOLJEVAC/FOTO/

Podeli vest

U nesreći je poginula Stanika Gligorijević. Njena sestra Mirjana Aleksić koja se nalazila na mestu suvozača, zadobila je teške povrede opasne po život a teško je povredjen i Babić koji je bio na zadnjem sedištu "škode

Osnovni sud u Nišu izrekao je presudu Beograđaninu Dejanu Stanojeviću (37), optuženom za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Stanojević, vozač bivšeg direktora "Koridora Srbije" Zorana Babića osuđen je na 3 godine i 10 meseci zatvora, zbog udesa na naplatnoj rampi Doljevac u kojem je poginula Stanika Gligorijević (52) iz okoline Knjaževca. Izrečena mu je i mera zabrane upravljanja vozilom od 4 godine. Nesreća se dogodila 31. januara 2019. godine.

Foto: D.K.

 

Kako je utvrđeno tokom istrage, on je službenom "škodom superb" krećući se iz pravca Niša ka Grdelici brzinom od 93 kilometra na čas udario u "opel astru" koja je bila na kanalu ispred njega usled čega se ona odbila i udarila u zadnji deo "folksvagen pasata" koji je napuštao rampu.

Foto: D.K.

 

Od siline udarca Stanika koja je bila na zadnjem sedištu "opela" je poginula na licu mesta, njena sestra Mirjana Aleksić koja se nalazila na mestu suvozača, zadobila je teške povrede opasne po život a teško je povredjen i Babić koji je bio na zadnjem sedištu "škode".

Foto: D.K.

 

Takođe, teške povrede zadobio je i vozač "pasata" Stanoje Stanković dok je Srđan Aleksić koje je upravljao "astrom" lakše povređen.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bane

pre 2 godine

Ko bi bio osudjen da nisu sakrili deo snimka? Ovako osudiše "zovača lopitičara!"

Lazni Bot

pre 2 godine

Kad se pojavi 2 minuta koja fale na snimku bice sve drugacije.

Dule

pre 2 godine

Koliko je vozač dobio para da prizna da je on upravljao vozilom a ne Babić. Gde su nestali snimci sa kamere. Zašto je srušena ta naplatna rampa a još se nije završilo suđenje?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija