• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K.

17.05.2021

09:33

PREMINUO MLADIĆ (26) POD NERAZJAŠNJENIM OKOLNOSTIMA! Na rođendanskom slavlju u Aleksincu prijavljena tuča, Aleksandar pronađen bez svesti!

Vesti

PREMINUO MLADIĆ (26) POD NERAZJAŠNJENIM OKOLNOSTIMA! Na rođendanskom slavlju u Aleksincu prijavljena tuča, Aleksandar pronađen bez svesti!

Podeli vest

Aleksandr S. (26) iz Aleksinca preminuo je noćas u UKC Niš od posledica povreda koje je zadobio pod još nerazjašnjenim okolnostima na rođendanskom slavlju u jednom restoranu u ovom gradu

 

Kako saznajemo, policija je oko 20 sati intervenisala nakon što joj je prijavljena tuča.

- Mladić je bio u besvesnom stanju,  nekoliko gostiju restorana je pokušavalo da mu pomogne. Mada nije imao vidljivih povreda, dijagnostikom je ustanovljeno da ima krvarenje u mozgu zbog čega je bio životno ugrožen. Nakon što mu je prva pomoć pružena u aleksinačkoj bolnici, transportovan je na dalje lečenje u niški Univrzitetski klinički centar – kažu naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Još se utvrđuje na koji način je mladić povređen, da li ga je neko udario ili je sam pao i udario glavom od beton.

Policija radi na rasvetljavanju događaja, a obavešteni su i Osnovno tužilaštvo u Aleksincu i Više javno tužilaštvo u Nišu s obzirom na to da je među gostima bilo i maloletnih lica koji podležu nadležnosti ove pravosudne institucije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija