• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

19.05.2021

09:30

ALEKSINA SMRT I DALJE MISTERIJA Kamere nisu radile kobne noći, očevici OPISALI JEZIV PRIZOR NA TERASI RESTORANA

Vesti

ALEKSINA SMRT I DALJE MISTERIJA Kamere nisu radile kobne noći, očevici OPISALI JEZIV PRIZOR NA TERASI RESTORANA

Podeli vest

Misterija oko smrti mladića u Aleksincu i dalje traje!

Čitav slučaj još se ispituje, a sigurnosne kamere u restoranu ne rade, pa se, u iščekivanju rezultata obdukcije, istraga bazira na izjavama svedoka i aktera tuče.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Aleksincu kažu da je odmah dat nalog da se izvrši obdukcija i da policija prikupi obaveštenja od prisutnih.

Ne zna se još da li je smrt bila nasilna

- Desila se tuča na terasi ugostiteljskog objekta u kojem je bilo slavlje. Na licu mesta zatečen je Aleksa Stojmenović bez svesti i bez vidljivih povreda. Prema nalazu lekara, on je imao krvarenje u sinusnom kanalu na čelu, pa je dat nalog da se obavi obdukcija. Policiji je dat nalog da se utvrdi ko je sve učestvovao u tuči i na koji način je došlo do pada Stojmenovića. Tek po dobijanju svih nalaza, moći će da se kvalifikuje događaj i krivično delo ako ga je bilo, odnosno da se utvrdi da li je smrt bila nasilna ili ne - kažu u Osnovnom javnom tužilaštvu u Aleksincu.

Očevidac, koji je među prvima prišao da pomogne Aleksi, a koji je želeo da ostane anoniman, kaže da ne zna šta je prethodilo svemu, ali da se seća da je mladić ležao bez svesti, modar u licu.

- Bio sam na terasi kada sam čuo komešanje između dve grupe mladića, jedni su bili stariji, oko 25 godina, a ovi drugi nešto mlađi. Sve se je odvijalo veoma brzo. Galama, svađa, tuča...samo u jednom trenutku vidimo Aleksu kako leži na terasi ispred restorana. Prišli smo mu, dečko je u trenutku pomodreo. Probali smo da mu izvučemo jezik. Zvali smo Hitnu pomoć, ali nisu imali vozilo. Onda smo počeli privatno da zovemo lekare, koje smo znali, pa je na sreću došla doktorka koja je bila u blizini. Ona je probala da ga reanimira, ali sve je to dugo trajalo. Sada se pitam da li bismo mu više pomogli da smo ga sami odvezli u bolnicu - priča ovaj očevidac.

Nije imao tragove krvi

Kaže da Aleksa na telu nije imao tragova krvi i da ni sam ne zna šta je mogao da bude uzrok njegovog pada, a zatim i smrti.

- Nismo videli da ga je iko šutirao, a da li je udaren nečim, ili je u tom komešanju kada je prišao da razdvoji momke gurnut, pa je pao i udario glavom o stepenik, ne znam. Glava mu je bila na suprotnoj strani od stepenika. Ovi momci koji su se tukli, bili su pijani i ko zna da li se uopšte sećaju šta su radili - ispričao je ovaj mladić koji je želeo da ostane anoniman.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija