• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

24.05.2021

11:51

OSUĐENI UBICA PRETIO UBISTVOM! Povratnik iz zatvora priznao krivcu i zbog ugrožavanja bezbednosti DOBIO JOŠ TRI MESECA

Vesti

OSUĐENI UBICA PRETIO UBISTVOM! Povratnik iz zatvora priznao krivcu i zbog ugrožavanja bezbednosti DOBIO JOŠ TRI MESECA

Podeli vest

Darko Pešteranović (33) iz sela Topolovnik kod Velikog Gradišta, osuđen je pred Osnovnim sudom na tri meseca zatvora zbog ugrožavanja bezbednosti.

Ova presuda doneta je na osnovu sporazuma o priznanju krivice, koju je osuđeni sklopio sa
osnovnim tužilaštvom. Krivično delo za koje je osuđen, optuženi je izvršio 20. maja ove godine, oko 21 sat, mesec dana po izlasku iz zatvora, gde se nalazio zbog ubistva.

On je telefonom nazvao Sinišu Đorđevića (50) iz Topolovnika i optužujući ga da je bio u vezi sa
njegovom ženom s kojom ima četvoro dece, pretio da će da ga ubije i da mu zapali kuću i

auto.

Pošto se Đorđević uplašio, ove pretnje prijavio je policiji, pa je optuženi uhapšen i određeno mu je zadržavanje od 48 sati. U prisustvu avokata dodeljenog po službenoj dužnosti, pred tužiocem je priznao delo za koje se tereti, a za koje je zaprećena ili novčana kazna ili kazna zatvora do godinu dana zatvora.

Osim zatvorske kazne, njemu je izrečena i jednogodišnja zabrana prilaska i komuniciranja sa oštećenim. Takođe, ovaj višestruki povratnik moraće da plati i troškove postupka, kao i eventualnu odštetu, ukoliko oštećeni protiv njega povede parnicu na koju ga je sud uputio.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija