• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

27.05.2021

12:13 >> 13:05

DRAMA UŽIVO! NOŽEM NAPALA PORODICU I ZAKLJUČALA SE U SOBU! Otac i tetka pobegli kroz prozor, majka se vratila u stan NAGOVARA ĆERKU DA IZAĐE/VIDEO/

Vesti

DRAMA UŽIVO! NOŽEM NAPALA PORODICU I ZAKLJUČALA SE U SOBU! Otac i tetka pobegli kroz prozor, majka se vratila u stan NAGOVARA ĆERKU DA IZAĐE/VIDEO/

Podeli vest

Jeziva drama uveliko traje u Molerovoj ulici u centru Beograda. Kako saznajemo, ženska osoba (37) je u porodičnom stanu nožem napala majku, oca i tetku, a potom se zaključala u sobu. Majka se vratila u stan pokušavajući da nagovori ćerku da izađe. Uz policiju ispred zgrade je parkirano i vozilo HItne pomoći. Dve verzije uzroka napada na ukućane

Sve je počelo jutros kada je Aleksandar P. prijavio da ima problema sa ćerkom J.P. koja se zaključala u stanu, a koja je pre toga potegla nož na majku Gordanu P. 

Kako Informer saznaje ona je oko 10 sati nožem nasrnula na svoje najbliže.Uskoro je na mesto incidenta stigla policija u pratnji Hitne pomoći 

Oni su uspeli da spasu dve žene i muškarca(majka, tetka i otac) kroz prozor stana i odvedu ih na sigurno, međutim devojka je ostala zaključana u svojoj sobi.

Foto: N.Š.

 

U stan je odmah stigao i policijski pregovarač, kroz zgradu ne sme niko da prođe, a ulica je blokirana. Ispred zgrade je ekipa Hitne pomoći.

Majka se vratila u stan, pokušava da nagovori ćerku da izađe 

Prema najnovijim informacijama s mesta incidenta, u pratnji policije majka je ušla u stan pokušavajući da nagovori ćerku da izađe iz sobe u koju se zaključala.

Pre ulaska u zgradu majka je izveštaču Informera rekla da je jutros pokušavala da nagovori čerku da odu na pregled do Psihijatrijske bolnice Palmotićevoj ulici, kako bi joj lekari pomogli u vezi depresije, i da veruje da se ona zbog toga naljutila.   

Smetala joj tetka, došla da pazi majku posle operacije?!

Prema drugoj verziji majka J. P. je prošlog ponedeljka imala operaciju, a njena sestra je došla da je pazi i da joj pomogne, međutim J. P. je to smetalo, pa je tetku pokušala da istera iz kuće. Roditelji su joj rekli da to ne sme da radi i nakon toga došlo je do haosa - devojka je uzela nož i napala porodicu.

JOŠ TRAJE DRAMA U MOLEROVOJ ULICI! Devojka s nožem zaključana u sobi, OTAC DEMANTUJE NIJE HTELA DA UBIJE MAJKU/VIDEO/FOTO/



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17