• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

27.05.2021

22:06

MARKO, OŽENI ME! Desna ruka Velje Nevolje u zatvoru dobija BRAČNE PONUDE! Vođu krimi bande žene obasipaju ljubavnim porukama!

Vesti

MARKO, OŽENI ME! Desna ruka Velje Nevolje u zatvoru dobija BRAČNE PONUDE! Vođu krimi bande žene obasipaju ljubavnim porukama!

Podeli vest

Desna ruka Veljka Belivuka, koji se sumnjiči za najmonstruoznije zločine, postao je miljenik žena nakon što se našao iza rešetaka, a psiholog objašnjava "da su pojedine žene izgubile kompas i da imaju poremećen sistem vrednosti".

Marko Miljković, osumnjičen da je zajedno sa Veljkom Belivukom organizovao kriminalnu grupu koja je vršila najmonstruoznije zločine, dobija bračne ponude u zatvoru, piše Kurir.

Naime, na internetu se svakodnevno pojavljuju komenari pripadnica lepšeg pola u kojima se navodi kako je Miljković "lep" i "kako bi se rado udale za njega".

Tako je osoba koja se potpisuje kao "Maca" gotovo ispod svakog teksta na portalu Kurira, koji govori o zverstvima klana Belivuka i Miljkovića, ostavljala Miljkoviću srca i poručivala mu "da je oženi".

Ostavljaju mu srca

- Marko najlepši, da je napolju pa da me oženi - samo je jedna od brojnih bračnih poruka za Belivukovu desnu ruku, kojoj preti doživotna robija. "Mare lepotan", "Na stranu sve, Mare je neverovatno lep. Žali bože ako je zaista uradio nešto od onoga što mu pripisuju", "Jaoj bre Mare kakav si lepotan, šteta što nisi čist", "Biće najlepši i za 40 godina", neki su od komentara anonimnih žena, upućenih uhapšenom Miljkoviću.

Socijalni psiholog Vesna Tomić objašnjava da ovaj fenomen nije retka pojava, kao i da nije specifična ni za ovaj slučaj, ni za našu zemlju.

- Ovo je jedno masovno ludilo. Pojedine žene su totalno izgubile kompas, kao i sistem vrednosti. Ima nekoliko teza koje objašnjavaju zbog čega se ovo događa. Prva je da se ženama zaista sviđa njegov fizički izgled, te da ih ostalo ne zanima, dok je druga mogućnost, koja je verovatno sigurna, a to je da pojedine dame vole moć, novac i silu - objašnjava Tomić i dodaje: - Neke žene često zbog lošeg materijalnog stanja žele da budu sa kriminalcima, jer veruju da oni imaju novac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milan63

pre 2 godine

Glupačetine dostojne lika i dela ovog mesara.

marko

pre 2 godine

Kalasture bez mozga. Tuzno je sto su takve stvari moguce u ovoj zemlji

TT

pre 2 godine

To je parafilija koja se vec vidjala kod zena u slucaju serijskih ubica u SAD, recimo Ridzard Ramirez je bio obozavan od ovakvog tipa zena, tu nije u pitanju kompas ili sistem vrednosti vec parafilija, neke zene prosto uzbudjuju ubice.

Marija

pre 2 godine

Meni žao njegovih roditelja, verujem da iz kuće ne izlaze.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija