• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ucentar.rs

03.06.2021

11:00

SA CRVENOG TEPIHA DIREKTNO U ZATVOR! Najžena i najmuškarac 21. veka uhapšeni, LAŽNI LEKARI UNAKAZILI I TROVALI LJUDE! /FOTO/

Vesti

SA CRVENOG TEPIHA DIREKTNO U ZATVOR! Najžena i najmuškarac 21. veka uhapšeni, LAŽNI LEKARI UNAKAZILI I TROVALI LJUDE! /FOTO/

Podeli vest

Na manifestaciji Najuspešniji muškarac i Najuspešnija žena 21. veka na crvenom tepihu našli su se dr Vladica Stanojević, direktor Zavoda Male Pčelice u Kragujevcu i Olgica Marković, stručnjak za anticelulit masažu i terapiju iz Banjaluke. Vladica je odneo laskavu titulu najuspešniji muškarac 21. veka, dok je Olgica Markanović, proglašena za najuspešniju ženu 21. veka. Nije prošlo ni dve godine, dobitnici prestižnih nagrada su - uhapšeni, prenosi portal ucentar.rs!

Olgica Markanović, uhapšena je prekjuče kao nadrilekarka kada je pokušala da pređe granicu sa Hrvatskom. Nju je prijavilo udruženje Interdisciplinarne estetske i antiejdžing medicine Srbije.

Markanović se, za sada, sumnjiči da je neovlašćeno pružala medicinske usluge iz oblasti estetike i izazvala zdravstvene probleme kod 11 oštećenih koji su se javili policiji.

Čak dvadesetak žena koje tvrde da su ostale sa unakaženim licem, ožiljcima i u velikom riziku od kancera kože nakon tretmana lica u salonu koji je koristila na Senjaku podnose protiv krivičnu prijavu za nadrilekarstvo, za koje je, prema srpskom krivičnom zakonu, zaprećena kazna i do tri godine zatvora!

Tužilaštvo u Beogradu tereti Markanović za krivična dela teško delo protiv zdravlja ljudi, nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo. Tereti se i za neovlašteno bavljenje određenom delatnošću. Pored žena iz Srbije nju tereti i tridesetak oštećenih iz BIH.

– Tužila sam Olgicu u grupnoj tužbi sa ostalih 30 žena. Ima još veći broj žena, samo što one nisu odlučile da je terete. Bitno je da je ona privedena i da će snositi posledice. Te fotografije sam namenski objavila zato što je ona govorila da je sve to izmišljeno. Sada se dokazalo da nisam lagala, da sve ove žene nisu lagale, već da je ona lagala. Ona je i ovde radila, edukovala je žene u Sarajevu i nagovarala ih da i one pale noseve – izjavila je Nadia Gadžo jedna od žrtava iz Sarajeva poznata u Srbiji po učešću u ovdašnjim rijalitijima. Ona je dodala je da Olgica nije završila nikakvu školu, a održavala je kurseve za žene.

– Ja sam imala opekotine drugog stepena na nosu i obrazima. Mene je bolelo dok je ona to radila, ali nisam imala ogledalo pri ruci. Znam da epilacija laserom boli, kada sam ustala i kad sam videla kraste, umalo se nisam srušila. Sada je privedena kad je pokušala tajno da pređe granicu – rekla nam je Gadžo.

Čeka se odluka Tužilaštva

Najmuškarac 21. veka Vladica Stanojević (49) uhapšen je u avgustu prošle godine sa još 13 svojih saradnika, zbog postojanja osnova sumnje, kao je zvanično saopštio MUP- da je zaposlenima naredio da za lečenje bolesti šuge korisnicima ovog smeštaja daju lekove namenjene životinjama, čime je doveo u opasnost njihove živote i zdravlje!

Foto: rtv kragujevac

Vladica Stanojević

Prema saopštenju, Stanojević se sumnjiči da je izvršio krivična dela trgovina uticajem, zloupotreba službenog položaja i primanje mita, a policija je uhapsila još 13 osoba osumnjičenih da su vršile različite malverzacije u vezi sa Zavodom za smeštaj odraslih lica "Male pčelice".

MUP je saopštio i da se osnovano sumnja da je Vladica Stanojević, naredio lekarima i medicinskom osoblju iz Zavoda za smeštaj odraslih lica "Male pčelice" da ne prijave promene na koži kod više korisnika Zavoda kao sumnju na pojavu zarazne bolesti šuge i da za lečenje koriste lek namenjen životinjama.

- Prilikom pretresa kancelarije osumnjičenog pronađeni su lekovi za životinje, a određena količina je bila ubrizgana u špriceve spremna za upotrebu - kaže se u saopštenju policije nepsredno posle hapšenja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Politika

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Srpska lista saopštila je danas da paljenje automobila radniku opštine Privremenog organa Opštine Leposavić Ivanu Petroviću predstavlja nastavak piromanskih napada na časne Srbe na severu Kosova i Metohije "u režiji poslušnika i miljenika" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija" na teritoriji opštine Leposavić, koju, kako navode "hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima".

18.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!
Fudbal

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!

Odigrani su revanš mečevi četvrtfinala Lige šampiona, nakon čega smo saznali imena četiri preostala kluba koja će se boriti za najvredniji trofej u evropskom klupskom fudbalu. Pored toga, eliminacija Arsenala od minhenskog Bajerna imala je za posledicu to da engleski velikan neće igrati na Svetskom klupskom prvenstvu 2025. godine! Umesto "tobdžija" tamo će se naći austrijski Salcburg za koji nastupaju trojica srpskih fudbalera! Nema sumnje da će domaćim ljubiteljima fudbala reformisano takmičenje biti vrlo interesantno, jer će na njemu nastupiti veliki broj srpskih igrača!

18.04.2024

14:48

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija