• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir.rs

06.06.2021

15:59

PROBUDIO SE VIOLINISTA JOCA! Otac podelio lepe vesti i OTKRIO detalje stravičnog udesa!

Printscreen youtube

Vesti

PROBUDIO SE VIOLINISTA JOCA! Otac podelio lepe vesti i OTKRIO detalje stravičnog udesa!

Podeli vest

Zoran Vasić, otac talentovanog violiniste Jovana Vasića (15) iz Obrenovca, koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u noći između petka i subote, kaže da se moli da njegov sin ozdravi

Vraćali smo se sa svirke iz Obrenovca negde pola sata posle ponoći u noći između petka i subote. Išao sam svojom trakom i video automobil ispred sebe, ali sam mislio da će da skrene jer je ispred njega bilo skretanje. Međutim, on je stajao u traci, a kako sam čuo sa nekim je pričao – priča otac teško povređenog dečaka Zoran Vasić.

Očajni otac tvrdi da je pokušao da izbegne sudar.

Kad sam se približio, da ga ne bi udario, pokušao sam da ga obiđem sa leve strane, međutim, zakačio sam njegovu levu stranu. Taj udarac u levo me je odbacio pravo u kanal. U sledećem trenutku čuo sam kako se sve krši i lomi – priča Zoran.

Na mestu suvozača u trenutku udesa nalazio se njegov stariji sin Mirko.

– Počeo je da traži Jocu po kolima, okolo, u kanalu… Nije ga nigde bilo. Počeo je da ga poziva: “Joco, Joco, gde si? Joco!” Tada smo shvatili da je izleteo 20 metara napred. Izleteo je iz automobila kao frizbi. Videli smo ga kako leži na asfaltu i trčali smo do njega. Dozivao sam ga, ali ništa nije izašao rekao – tužnim glasom objašnjava Zoran.

Hitna pomoć je prema njegovim rečima brzo stigla.

Foto: Printscreen Facebook

– Hitna je preuzela Jocu, a kasnije sam čuo da je u sanitetu stisnuo ruku. Ima dosta teških povreda, naprsnuće pršljenova, hematom na glavu, još neke prelome, da li karlice ili kuka, ne znam ni ja više – kaže nesrećni čovek koji je izašao iz bolnice sa starijim sinom.

Zoran je na mestu vozača zadobio masnicu ispod oka i poprilično je ugruvan. Njegov stariji sin Mirko ima posekotine po licu i nekoliko kopči.

Mirko je danas objavio fotografiju na kojoj je istakao da se njegov mlađi brat probudio.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mira

pre 2 godine

Bogu hvala za drago dete.Joco samo hrabro i bices dobro.

ivana

pre 2 godine

Dragi Jovan,zelimo Bog da ti da puno zdravlje,blagoslov u zivotu zajedno sa porodica i ponovo da sviris violinu

Ivan

pre 2 godine

Svakako ako je vozilo stajalo u traci Jocin otac je bio duzan da uoči i ukoči ne bitno da li je vozilo ispred njega skretalo ili ne, očigledno neiskustvo je dovelo do ove nesreće.. Malom joci brz oporavak!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija