• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

10.06.2021

13:22

OSUĐENI UBICA DANIMA MUČIO MUŠKARCA KOJI JE ŽIVEO KOD NJEGA! Otkriven užas u Zrenjaninu!

Vesti

OSUĐENI UBICA DANIMA MUČIO MUŠKARCA KOJI JE ŽIVEO KOD NJEGA! Otkriven užas u Zrenjaninu!

Podeli vest

Po nalogu Osnovnog javnog tužioca u Zrenjaninu policija je uhapsila G.S. (38) iz tog grada zbog sumnje da je u proteklih par nedelja svakodnevno zlostavljao i mučio D.D. koji je živeo kod njega u stanu.

G.S. je ranije osuđivan za ubistvo, a nakon saslušanja, na predlog tužilaštva sud u Zrenjaninu mu je odredio pritvor do 30 dana.

G.S. se tereti za krivična dela: ugrožavanje sigurnosti, teška telesna povreda i zlostavljanje i mučenje.

Sumnja se da je on od sredine meseca maja bio nasilan i agresivan prema oštećenom D.D iz Zrenjanina, koji je stanovao kod njega u stanu.

Budući da je G.S. fizički snažniji od njega, kao i da je D.D. znao da je G.S. izdržavao kaznu zatvora zbog krivičnog dela ubistvo, oštećeni se plašio da osumnjičenog prijavi policiji, saopštilo je tužilaštvo u Zrenjaninu.

Od polovine maja meseca pa do početka juna meseca 2021.godine, osumnjičeni je, kako se navodi, svakodnevno zlostavljao i mučio D.D, tako što ga je tukao po glavi i telu, najčešće u predelu rebara i to rukama i nogama.

Jednog dana krajem maja, osumnjičeni je uzeo nož i njime ubo D.D. u predelu butine leve noge.

Kada mu je 5. juna D.D. rekao da ne može više da izdrži bolove i da mora da ide u ambulantu na pregled, G.S. je pretio oštećenom da će ga ubiti ukoliko ga bude prijavio policiji, kao i da ukoliko zbog njega bude išao u zatvor, da će biti mrtav kada on izađe iz zatvora, a nakon toga mu je uzeo mobilni telefon.

Oštećeni je plašeći se za svoju bezbednost u Urgentnom centru zrenjaninske bolnice prvo prijavio da je otet i tučen od strane nepoznatih lica, napominje tužilaštvo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija