• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.06.2021

07:15

MASOVNA TUČA U CENTRU BEOGRADA, POLICAJAC UBODEN NOŽEM! Došao na intervenciju, pa završio u Urgentnom

Vesti

MASOVNA TUČA U CENTRU BEOGRADA, POLICAJAC UBODEN NOŽEM! Došao na intervenciju, pa završio u Urgentnom

Podeli vest

U Beogradu je rano jutros došlo do grupne tuče, zbog čega je morala da interveniše policija, a jedan pripadnik MUP povređen je nožem i prevezen u Urgentni centar sa lakšim povredama, rečeno je u Hitnoj pomoći

Incident se dogodio u centru grada, u Kolarčevoj ulici, u 04.24 sata.

Jedan sat pre ponoći na uglu Ustaničke i Vojislava Ilića automobil je oborio ženu, koja je sa povredama donjih ekstremiteta prevezena u u Urgentni centar.

Foto: Shutterstock

Dežurala je 21 ekipa, plus jedna pedijatrijska i intervenisale su ukupno 96 puta, na javnim mestima 20 puta.

Prema rečima dežurnog lekara Hitne pomoći, bilo je puno slučajeva osoba u alkoholisanom stanju, ali nije bilo ozbiljnije povređenih.

Noć je obeležio i veći broj infarkta miokarda, zbog čega su četiri pacijenta prevezena na Urgentni centar.

Broj suspektnih kovid pacijenata i dalje je u padu.

Kao i svakoga dana, javljali su se hronični bolesnici - najviše hipertenzičari koji su loše reagovali na svoje terapije, pacijenti sa kardio-vaskularnim i respiratornim tegobama, pacijenti sa akutnim problemima i oni koji su se raspitivali za simptome kovida, sezonskog gripa ili nazeba.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija