• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.06.2021

15:28

DEČAK (8) SAM DOŠAO U POLICIJU, PRIJAVIO DA GA TUKU! Zlostavljao ga emotivni partner njegove majke, ona prstom nije mrdnula DA GA ZAŠTITI!

Vesti

DEČAK (8) SAM DOŠAO U POLICIJU, PRIJAVIO DA GA TUKU! Zlostavljao ga emotivni partner njegove majke, ona prstom nije mrdnula DA GA ZAŠTITI!

Podeli vest

Policijski službenici PU za grad Beograd – UKP 6. odeljenje, odredili su zadržavanje u trajanju do 48 časova osumnjičenom M.M zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo Nasilje u porodici i prema osumnjičenoj M.K. zbog krivičnog dela Nepružanje pomoći i krivičnog dela Zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica, a sve prema osmogodišnjem dečaku M.L.

Prema navodima krivične prijave, osumnjičeni M.M. je u iznamljenom stanu na na Vračaru, u kom je zasnovao vanbračnu zajednicu sa majkom maloletnog M.L.(8), u periodu od maja 2020. godine u više navrata fizički napadao dečaka nanosivši mu telesne povrede, sve u prisustvu majke koja nije preduzela nikakve mere kako bi zaštitila svog sina. 

U utorak 15.6.2021. godine oko 16 časova osumnjičeni M.M. ponovo je fizički napao M.L. tako što je dete rukama oborio na pod, a zatim uhvatio za kragnu majice i podigao sa zemlje, nanevši mu telesne povrede u predelu vrata i desne nadlaktice, takođe u prisustvu majke koja ni tada nije preduzela nikakve mere da ga zaštiti, već se sa osumnjičenim M.M. udaljila sa lica mesta, ostavivši dete da plače, čime su se u njenim radnjama stekla obeležja krivičnog dela Nepružanje pomoći.

Nakon ovog događaja, dečak je sam otišao u policiju i ispričao sve o nasilju u porodici kom je izložen.

Pored krivičnog dela Nepružanje pomoći majci M.K. je stavljeno na teret i krivično delo Zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica, jer je u maju 2020. godine nakon stupanja u emotivnu vezu sa osumnjičenim M.M. napustila stan u kom je živela sa svojim maloletnim sinom M.L. i svojom majkom. Od tada ona je prestala da se stara o svom detetu, a njegovo vaspitanje i brigu prepustila je svojoj majci, koja usled starosti nije bila u stanju da isprati razvojne potrebe deteta.

Majka i njen dečko negirali da su tukli dete, tužilac zatražio pritvor 

Osumnjičeni M.M. i M.K su saslušani u prostorijama Prvog osnonvog javnog tužioca u Beogradu, gde su u prisustvu branioca po službenoj dužnosti u potpunosti negirali izvršenje krivičnih dela koja im se stavljaju na teret.

Postupajući zamenik javnog tužioca je nakon saslušanja predložio Prvom osnovnom sudu u Beogradu da prema osumnjičenim M.M. i M.K. odredi pritvor zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke, kao i zbog postojanja osobitih okolnosti da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vukovac

pre 3 godine

"... Zlostavljao ga emotivni partner njegove majke...". Ovo je novokomponovani žargon: "emotivni partner" ili "partnerka", "starleta",... Pišite na čistom, izvornom srpskom jeziku, da svi Srbi razumeju: To su: švaler, švalerka, prostitutka, ...

sledeća vest

Vesti

TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame!
Live TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame!

Sinoć su otvorene Olimpijske igre u Parizu. Spektakl prilikom otvaranja izazvao je burne reakcije. Da li je ono bila promocija jednakosti kako tvrde organizatori, ili nešto drugo? Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su gosti emisije "Rat uživo", Dragoslav Rabrenović ispred Instituta ta nacionalnu strategiju i stručnjak za strategijski menadžment.

27.07.2024

22:05

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)
Live TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)

Amerika je rešila da nam za svog novog izaslanika pošalje čoveka koji ukupno ima tri slike na internetu. To je čovek koji je organizovao Majdan. Ne pište nam se dobro. Na ovu temu u emisiji "Otvoreni studio" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i stručnjak za bezbednost Ivan Miletić. Novinar i ratni reporter Igor Damjanović uključio se uživo u program i komenarisao je ovu temu.

27.07.2024

19:43

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija