• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.07.2021

15:21

IZREČENA PRESUDA VOZAČU AUDIJA SMRTI! Ubio dvoje ljudi, evo na koliko je osuđen

Vesti

IZREČENA PRESUDA VOZAČU AUDIJA SMRTI! Ubio dvoje ljudi, evo na koliko je osuđen

Podeli vest

Beograđanin Nemanja Stamenković osuđen je danas na kaznu zatvora od 7 godina za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja jer je 4. januara na Bulevaru Medijana izazvao nesreću u kojoj su poginula dva pešaka. Takođe, zabranjeno mu je i da upravlja vozilom 5 godina

- Voleo bih da vratim vreme, da se ništa od ovog nije desilo i da su svi živi i zdravi - rekao je Stamenković u završnoj reči, izvinio se i tražio oproštaj.

Stamenković je upravljajući vozilom audi A6 Quatro, u kojem su bile dve maloletnice, vozeći brzinom od najmanje 131 km na sat, izleteo sa kolovoza na pešačku stazu i pokosio dvanaestogodišnjeg Andreja i Dejana Ilića (48), oca troje dece.

Mališan je stradao na licu mesta, a Dejan je preminuo u bolnici.

Podsećamo, tužilaštvo je tražilo osam godina zatvora, a Nemanja se na sudu branio da mu je pozlilo za volanom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dera

pre 2 godine

Izazvao je nesrecu u kojoj su stradala dva zivota . Nije to nikakva nesreca vec dvostruko ubistvo iz obesti , ugrozavanje zivota maloletnih saputnika , ugrozavanje zivota ostalih pesaka i vozaca , dve porodice je unesrecio i osakatio do kraja njihovog zivota i na kraju obesna voznja od preko 120 km na cas u naseljenom mestu . Krivicnih dela koliko hoces . Nije zanemarljivo ni to sto ljudi ne smeju da se normalno krecu vise ni trotoarom , deca su u opasnosti zbog ovakvih ubica , ukinuli su nam slobodu kretanja a to je bilo jedno od ljudskih prava , bilo, sada vise ne , sudija je sramno rekao 7 godina , uz dobro vladanje 5 godina . No videcemo moguce je da ce biti na drugostepenom i mnogo manje , dvostruki ubica je " plakao , izvinjavao se ,..... ) E tu sudija ne mogade izdrzati no ga takoreci pomilovao , bolje da ga je oslobodio , manja bi bruka bila .

Neko

pre 2 godine

Sramota! Ovo je za 37 a ne 7 godina. Za 3 godine ce izaci zbog dobrog vladanja.. BRUKA OD DRZAVE I SUDOVA, BRUKA!

Srbin

pre 2 godine

7 godina dobio ,a ubio dvoje ljudi. Ubio dete i dobio 7. I sve to zato sto mu roditelji imaju para i veze! A da je neka sirotinja onda bi sluzio po zasluzi 20 god.

koki

pre 2 godine

Zasto mu je smanjena kazna na 7 ako je mogao sudija da izrekne 8. Sta je onda za 8. Ako pobije celu ulicu. Ako pobije pola skole. Ne razumem. Treba i ovog sudiju dobro istraziti. Nisu tu cista posla. Realno ovo je za smrtnu kaznu ili bar dozivotnu. Ta budala ce sigurno da ponovi delo. Nema tu popravke.

Baki

pre 2 godine

Samo 7 godina za ugrožavanje bezbednosti saobraćaja a šta je sadva života koja je ugasio zbog svoje bahatosti . Jedan je otac nekog deteta a drugo je dete koje još nije ni počelo redovno da se raduje svom životu i da uživa u njemu a bahati neki kreten za volanom mu ga je oduzeo . Kazna zatvora je morala biti najmanje 30g. Bahatosti se više mora stati na put .

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija