• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

19.07.2021

18:36

Sahranjen dečak (9) iz Badovinaca čije je telo pronađeno u Drini: Ostala misterija kako je nastradao!

Vesti

Sahranjen dečak (9) iz Badovinaca čije je telo pronađeno u Drini: Ostala misterija kako je nastradao!

Podeli vest

Dečak N. N. (9), za kojim se tragalo od srede uveče i čije beživotno telo je pronađeno u subotu u Drini, kod Crne Bare, blizu ušća u Savu, sahranjen je danas na mesnom groblju u Badovincima

Dečak se, prema nalazima veštaka utopio u Drini, a u Višem javnom tužilaštvu je potvrđeno da je obavljena obdukcija i da nema tragovi nasilja i povreda. Na večni počinak, u tužnoj povorci koja je prošla kroz selo, dečaka je uz roditelje, brata i seste i najbližu rodbinu ispratio i veliki broj meštana Badovinaca.

Tragedija kakva se odavno nije dogodila potresla je ne samo meštane Badovinaca, već i celu Mačvu. Istovremeno je ostala velika misterija kako je dečak nastradao, pošto su ga poslednji put videle samo komšije u selu, kada se u sredu oko 9 sati ujutro biciklom uputio do kolibe na obali Drine, udaljene oko 4 kilometra od kuće u kojoj je živeo.

Roditelji su uveče, kada su stigli kući i kada je otac na obali Drine pronašao bicikl prijavili policiji da je dete nestalo.

Sumnjajući da se dete utopilo u reci, koja je u tom potesu veoma duboka i brza, sa brojnim virovima, u sredu u noć za detetom su čamcima krenuli da tragaju porodica i meštani koji su se sami organizovali. U četvrtak i petak ronilačka jedinica žandarmerije je pretraživala reku do ušća u Savu, koristeći i sonare, dok su policajci češljali teren na desnoj obali koji je u velikom rastinju, šumama i kraterima nastalim vađenjem šljunka.

TRAGALI SU ZA NJIM TRI DANA! Pronađeno telo dečaka (9) za koga se sumnjalo da se utopio u Drini!

U subotu su sa nekoliko čamaca rekom patrolirali pripadnici pogranične policije i meštani, a duž obale policajci iz Bogatića.

Dečakovo beživotno telo su uveče, oko pola šest pronašla dvojica pecaroša i jedan policajac iz Crne Bare u potesu Stoparkinja, oko 20 kilometara nizvodno od mesta gde se pretpostavlja da je dečak upao u vodu.

Cela Mačva je teško podnela što su se obistinile najcrnje slutnje. Tokom četiri dana, koliko se za dečakom tragalo, uz neizvesnost i strah od najgoreg mnogi, a naročito porodica, gajila je nadu da će se dečak kući vratiti živ.

Dečak N.N., koji se utopio završio je drugi razred osnovne škole. Rodio se kao drugo dete u porodici, koja je imala četvoro dece, dva dečaka i dve devojčice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17