• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic.rs

22.07.2021

21:49

/FOTO/ "DETE JE STRADALO, A UBICA JE NA SLOBODI"! Građani protestuju na Karaburmi na mestu gde je VOZAČ KUKAVICA udario devetogodišnje dete i pobegao!

Informer

Vesti

/FOTO/ "DETE JE STRADALO, A UBICA JE NA SLOBODI"! Građani protestuju na Karaburmi na mestu gde je VOZAČ KUKAVICA udario devetogodišnje dete i pobegao!

Podeli vest

Građani Karaburme protestuju u Ulici Marijane Gregoran, na pešačkom prelazu gde je stradao devetogodišnji dečak Stefan B. kada je na njega, njegovog mlađeg brata L. B. (4) i njihovog oca naleteo vozač Lazar G. (38), koji je potom pobegao sa mesta nesreće

Nekoliko njih napravilo je živi lanac, držeći se za ruke, na tom mestu. Održan je i minut ćutanja.

Lazar Pavlović, organizator protesta, odlučio je da izađe na ulicu i pokaže svoje nezadovoljstvo zbog odluke suda da vozač "sitroena" koji je udario dečake bude pušten da se brani sa slobode.

- Želimo da se ovo nikada više ne dogodi, da dete umre i nikom ništa - kažu građani nezadovoljni odlukom.

Foto: Informer

Kako kažu, ne misle da će se zbog njihovog mirnog protesta nešto promeniti, ali na ovaj način, tvrde, žele da pruže poruku porodici stradalog dečaka.

Foto: Informer

Na ulici je veliki broj mladih, ali i porodice sa decom, javlja "Blicova" reporterka sa lica mesta.

Foto: Informer

- Ovako pokazujemo da nismo saglasni sa odlukom da ubica bude na slobodi. Taj čovek (Lazar G.) je poznat po prekršajima koje je pravio u prošlosti - kaže jedan od okupljenih.

Foto: Informer

Prema rečima stanara iz Ulice Marijane Gregoran u beogradskom naselju Karaburma, mesto na kojem je poginuo mališan je poznato kao "kritična zona" jer mnogi vozači ne poštuju propisanu brzinu kretanja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dera

pre 2 godine

UBICA je na slobodi . A sudija ??? Bruka i sramota , na sta smo spali , bez straha i bez bilo kakvog razloga sudija pusta visestrukog osudjivanog povratnika i ovdasnjeg ubicu na slobodu , pa sudija ili smo mi svi idioti ili si ti omastio brkove .

Luka

pre 2 godine

Idiotska država ! Može sve i ne može ništa.Novac ili interes igraju glavnu ulogu , nekada i po cenu dečijeg života. Sudiji treba doživotno oduzeti dozvolu za rad.

milankukic

pre 2 godine

‚e to je nase sudstvo sve takve treba najuriti iz pravosuđa i dovesti postene

Milan

pre 2 godine

Судија је омастио бркове, када овог вишеструког преступника пусти да се брани са слободе. Преиспитати и њега и пресуду.

petar pan

pre 2 godine

Na sta li podseca ovaj tragicni dogadjaj!? Hm... Zar nije sin jednog coveka, zove se Zeljko, uradio slicnu stvar!? Vrlo zanimljivo...

Rade R

pre 2 godine

BRUKA! BRUKA! BRUKA! I tog sudiju treba strpati u zatvor! Idiotizam!

kaala

pre 2 godine

Strasno sta se desava ,po Srbiji,pogotovo na poznatim kriticnim mestima. U Madjarskoj umanjim mestima ,na kriticnim mestima,ili postave kruzni tok ili naprave krivu liniju pa jos lezece policajce da vozace bas onemoguce u svojoj besomucnoj voznji, ne znam zasto je u Srbiji sve skupo i za nista takvo nema para, gotovo uvek tek kroz donacije nesto uradimo. Najlepse je bilo doba radnih akcija, mnogi mladi nikada toga nece biti svesni.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17