• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: republika

23.07.2021

11:07

VELJIN VOJNIK SA JEZIVIM OSMEHOM SPREMAN DA "PROPEVA"?! Srđan Lalić se ponudio da bude svedok saradnik

Printscreen Pink

Vesti

VELJIN VOJNIK SA JEZIVIM OSMEHOM SPREMAN DA "PROPEVA"?! Srđan Lalić se ponudio da bude svedok saradnik

Podeli vest

Srđan Lalić, pripadnik klana Veljka Belivuka, koji je zabezeknuo javnost bestijalnim kezom na fotografiji iznad tela iskasapljene žrtve, prema nezvaničnim informacijama prvi se tužilaštvu ponudio za svedoka saradnika u predstojećem procesu!

Pregovori sa njim navodno su započeti odmah posle hapšenja i od njega su tada dobijene vrlo validne informacije.

Tužilaštvo, međutim, još vaga odluku oko dodeljivanja statusa povlašćenog svedoka.

Lalić je inače IT stručnjak koji je u Belivukovom klanu bio zadužen za nabavku i održavanje kriptovanih telefona sa aplikacijom Skaj, a posredstvom kojih su pripadnici klana komunicirali i dogovarali zlodela i razmenjivali fotografije i snimke jezivih zločina.

Sumnja se međutim da je upravo Lalić bio zadužen za izvršenje svirepih zločina. Prema podacima iz istrage na dušu mu se stavljaju najmanje tri surova ubistva.

- Na početku istrage sumnje prema Laliću išle su ka tome da je njegova uloga bila da za Belivuka i njegove ljude nabavlja kriptovane valute i da im obezbeđuje komunikaciju. Međutim, kako su isplivali novi dokazi, a posebno fotografije, očigledno je da je njegova uloga bila daleko veća - kaže izvor iz istrage.

- Lalić je veoma inteligentan, snalažljiv, ali očigledno i težak sociopata. Nije poznato kako je ušao u posao sa aplikacijom Skaj, ali sasvim je moguće da se Lalić i povezao sa klanom Velje Nevolje tako što je najvažnijim članovima bande obezbedio kriptovane telefone - otkrio je nedavno naš izvor i dodao:

- Lalić nikad nije bio navijač Partizana, bar ne strastveni i nije išao na utakmice. Sa Belivukom se povezao iz čistog 'poslovnog' interesa, ali tada je pokazao i kakva se zver krije u njemu, jer je uživao dok je mučio i kasapio žrtve klana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vladimir71

pre 2 godine

Njegova prva izjava ce biti kako AV nikada nije kontaktirao sa Belivukom , kako je Belivuk spremao atentar na njega, kako .... Samo dok ga spreme za izjave.

Marcco

pre 2 godine

Možda jeste, možda nije. Da ste dali nekom pofesinalcu da sastavi vest, bi bih siguran da jeste. Ne samo ja već i oni kojima je "informacija" namenjena.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17