• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.07.2021

19:03

VIŠE OD 20 GODINA RADIM KAO NOVINAR HRONIKE, OVAKO NEŠTO U ŽIVOTU NISAM VIDEO! Mladen Mijatović o fotografijama zločina Veljka Belivuka: OVO JE JEZIVO, MONSTRUOZNO!

Printscreen TV Pink

Vesti

VIŠE OD 20 GODINA RADIM KAO NOVINAR HRONIKE, OVAKO NEŠTO U ŽIVOTU NISAM VIDEO! Mladen Mijatović o fotografijama zločina Veljka Belivuka: OVO JE JEZIVO, MONSTRUOZNO!

Podeli vest

Novinar hronike TV Pink Mladen Mijatović prisustvovao je danas konferenciji za medije u Tužilaštvu za organizovani kriminal gde su prikazane fotografije monstruoznih zločina kriminalnog klana koji predvode Marko Miljković i Veljko Belivuk

- Prikazane su fotografije iz istrage, i te fotografije su iz istrage pritiv Belivuka. Ja radim 21 godinu kao novinar crne hronike i video sam oko 1300 leševa, ali ono što sam danas video to je monstruozno. Prikazane su fotografije gde se vide masakrirana tela, odsečene glave. Na tim fotografijama vide se naga tela sa vezanim rukama, a zatim i odsečeni delovi tela koji su bili spakovani u  koritima. Videla se i veliko količina krvi. Na jednom trupu he bila urezana čak i krvava poruka koja je bila upućena jednoj osobi iz kriminogene sredine - objasnio je Mijatović. 

Kako ističe, pretpostavlja se da su osumnjičeni žrtve namaili u Ritopek i da su ih tamo silovali i mučili.

OPASNO! KRIMINALCI POKREĆU SPECIJALNI RAT PROTIV DRŽAVE! MAFIJA 'UBIJA' VUČIĆA! Belivuk i njegovi koljači preko svojih medija i političara kreću u finalni udar na predsednika

- Pretpostavlja se da su osumnjičeni žrtve namamili u kuću strave i užasa, pa su ih mučili, silovali dok nisu ispustile dušu. Delove tela su sekli i dok su žrtve bile žive, ali i posle. Ovo što sam danas video mogu da uporedim eventualno kada sam video snimkeobračuna ISIS-a sa svojim protivnicima.

Istraga traje šest meseci, a kako je Informer već ekskluzivno pisao, u petak će biti podignuti optužnica oprotiv Belivuka.

- Istražni postupak se vodi u ovom trenutku se vodi poriv 31 osobe. Svi oni su članovi kriminalne grupe koju predvode Marko Miljković i Veljko Belivuk. U petak bi trebalo da bude podignuta optužnica protiv ove organizovane kriminalne grupe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goran

pre 2 godine

Znači pederi. A ovamo su ih kao navijači jurili po ulicama i prebijali ih. Treba vratiti smrtnu kaznu. Kao u americi.

Orcus

pre 2 godine

Lako! Trebaju im ovakvi za određene posliće. Seti se da je Arkana i Darka Ašanina pustio Stane Dolanc da odrađuju prljave poslove na „trulom" Zapadu. Frenkijevce su početkom rata 90-ih činili uglavnom robijaši, regrutovani od strane državnih službi da ratuju u Hrvatskoj, Bosni i na Kosovu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija