• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.07.2021

16:08

DOŽIVOTNA ROBIJA ZA BELIVUKA I MILJKOVIĆA?! U podignutoj optužnici za monstruozne zločine tužilaštvo zahteva NAJSTROŽU KAZNU

Printscreen Pink

Vesti

DOŽIVOTNA ROBIJA ZA BELIVUKA I MILJKOVIĆA?! U podignutoj optužnici za monstruozne zločine tužilaštvo zahteva NAJSTROŽU KAZNU

Podeli vest

U optužnici tužilac traži da se optuženi Belivuk i Miljković najstrože kazne i predlažu doživotnu robiju

Protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i još 29 pripadnika njihove ekipe danas je u Tužilaštvu za organizovani kriminal podignuta optužnica.

Više od 322 strana sa dokazima i ostalim optužbama upućeno je u sud na potvrđivanje.

Podsetimo, oni su u ovom trenutku optuženi za pet ubistava, nelegalno držanje i rasturanje narkotika i oružja, otmicu i silovanje.

Podizanje optužnice je na konferenciji tačno pre nedelju dana, prošlog petka najavio na konferenciji za novinare tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić, precizirajući da je istraga sprovdena protiv ukupno 31 osumnjičenog.

Uz podizanje optužnice očekuje se da će tužilaštvo tražiti od suda da produži pritvor optuženima, kojima pritvor ističe u ponedeljak, 2. avgusta.

Foto: MUP

 

Prošle sedmice iz pritvora je pušten Vuk Vučinić protiv kojeg se vodila istraga, ali nije poznato da li je obustavljena ili će se i on naći na optužnici.

Istraga protiv ove kriminalne grupe pokrenuta je 5. februara i nakon toga proširena je još šest puta, protiv istih lica za nova krivična dela ili novih lica.

Ova grupa uhapšena je 4. februara. Belivuk i Miljković su pod sumnjom da su organizovali kriminalnu grupu koja je izvršila niz najtežih krivičnih dela, skrivajući se iza Parizanove navijačke grupe “Principi”.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lazni Bot

pre 3 godine

Znaci ovi sa vlasti sto su saradjivali sa njima izvuci ce se sa jedno 15-20 godina

Zaharova

pre 3 godine

Nebojsa iz Beograda ce morati da i stavi turpiju u lebac kad im bude isao u posetu.

laza lazarevic

pre 3 godine

Ne razumem,pola vlade saradjivalo ili u najmanju ruku znali sta ovi rade i isti ti su jos na vlasti,pa ko je ovde lud i kriv,Djilas i Šolak ili onaj sto iz frizidera iskace.

sledeća vest

Vesti

TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)
Live TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)

Ako postoji istorijski momenat kao prekretnica u istoriji jedne države, to je bio 5. oktobar. Slobodan Milošević se putem državne televizije obratio naciji. Nakon 5. oktobra okrenuta je nova stranica politike Srbije. 24 godine kasnije nameće se pitanje da li nam je trebao taj 5. oktobar! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokat Dragoljub Tomašević, Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović.

05.10.2024

10:55

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija