• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

05.08.2021

14:02

PESNICOM UDARIO DEVOJKU U GLAVU, PA JURIO NOŽEM RODITELJE SA DECOM! Drama u parku u naselju Žarkovo

Vesti

PESNICOM UDARIO DEVOJKU U GLAVU, PA JURIO NOŽEM RODITELJE SA DECOM! Drama u parku u naselju Žarkovo

Podeli vest

Mladić Đ. M. (21) uhapšen je sinoć u Žarkovu nakon što je pesnicom udario u glavu jednu devojku a potom nasumično nožem jurio roditelje s decom.

Čitava drama odigrala se u Žarkovu kod Trgovačke oko 21 sat kada je polugo mladić udario pesnicom devojku u glavu.

- U parku je bilo mnogo roditelja s decom. Taj ludak je stajao sa devojkom i još jednim mladićem. U jednom trenutku je počeo da viče, udario je devojku pesnicom u glavu - prepričava za Kurir slučaj jedan od očevidaca drame i dodaje:

- Potom je jedna majka sa detetom u kolicima počela da viče da neko nešto preduzme, kako može da udara devojku i potrčala je za njim. Međutim, u jednom trenutku smo primetili da ima nož u ruci i svi su pobegli od njega sa decom u obližnji kafić - priča naš sagovornik.

Prema njegovim rečima svi su zvali policiju, ali dok je policija stigla on je ušao u prodavnicu.

- Ulazio je svuda i mahao nožem pretio ljudima. Prestravljeni za svoju decu niko nije smeo ništa da preduzme jer je imao nož kod sebe. U toj radnji lomio je i prevrtao rafove. Svi su bili prestravljeni. Vikao je nešto, ispuštao neartikulisane zvuke. Ma jezivo je bilo. Mnogi su kao taoci ostali zatvoreni u jednom kafiću dok policija nije stigla - objašnjava sagovornik Kurira i dodaje da je čitava drama trajala oko pola sata dok nije stigla policija i bezbedno ga savladala.

Kako nezvanično saznajemo, nasilnika su uhapsili policajci PS Čukarica, zvali su hitnu pomoć i on je prevezen u "Lazu Lazarević". Protiv njega će biti podneta krivična prijava za nasilničko ponašanje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija