• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.08.2021

15:43

ALBANAC SA BRITANSKIM PASOŠEM NIJE ZAVARAO SRPSKE CARINIKE! Iz svog mercedesa pokušao je da laže I TO GA JE SKUPO KOŠTALO/FOTO/

upravacarina.rs

Vesti

ALBANAC SA BRITANSKIM PASOŠEM NIJE ZAVARAO SRPSKE CARINIKE! Iz svog mercedesa pokušao je da laže I TO GA JE SKUPO KOŠTALO/FOTO/

Podeli vest

Na carinskom punktu Merdare, carinici su u saradnji sa policijom, otkrili i sprečili pokušaj jednog putnika da prokrijumčari preko 30.000 neprijavljenih britanskih funti

Neprijavljene funte su otkrivene kada je na red za kontrolu pristigao mercedes britanskih
registarskih oznaka kojim je upravljao 42-godišnji britanski državljanin, albanske

nacionalnosti.

Foto: upravacarina.rs

 

Putnik se uputio ka AP KiM, ali nije prijavio novac na ulasku u Srbiju, niti je na pitanje službenika rekao da sa sobom nosi sumu čije je prijavljivanje obavezno pošto prelazi limit od dozvoljenih 10.000 evra.

Foto: upravacarina.rs

 

Prilikom pregleda vozila, carinici su na suvozačkom sedištu zatekli torbu u kojoj se pored
garderobe našlo i 32.520 britanskih funti koje je ovaj putnik "zaboravio" da prijavi.

Reč je o novčanicama u malim apoenima od 10 i 20 funti i samo jednoj od 50 funti. Nakon što mu je vraćen iznos u protivvrednosti od 10.000 evra, ostatak od 24.000 funti je privremeno zadržan do okončanja postupka.

Foto: upravacarina.rs

 

Kako je reč o stranom državljaninu, prekršajni sud u Prokuplju je sproveo hitan postupak čiji
je ishod novčana kazna i zaštitna mera trajnog oduzimanja neprijavljenog novca.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ex zandar

pre 2 godine

sve pare se na karaju vrate vlasnicima ...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija