• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RINA

07.08.2021

09:15

ZAPALIO SE MAGACIN PRIVATNE FIRME NA IBARSKOJ! Brzom intervencijom meštana i vatrogasaca sprečeno ŠIRENJE VATRENE STIHIJE

Vesti

ZAPALIO SE MAGACIN PRIVATNE FIRME NA IBARSKOJ! Brzom intervencijom meštana i vatrogasaca sprečeno ŠIRENJE VATRENE STIHIJE

Podeli vest

U selu Liplje kod Ljiga u neposrednoj blizini Ibarske magistrale danas je došlo do velikog požara.

"Vatrena stihija zahvatila je dvorište firme koja se bavi proizvodnjom glet masa i disperzija," rekao je za RINA jedan od očevidaca.

Na lice mesta su stigle vatrogasne ekipe i brzom intervencijom sprečeno je da se vatra proširi dalje.

"Svi su pritrčali u pomoć i meštani i komšije. U gašenje je bila uključena i poljoprivredna mehanizacija. Na taj način sprečena je potpuna šteta na objektu ", kažu očevici.

Zbog gustog dima saobraćaj na ovoj deonici Iabarske magistrale se odvijao otežano.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija