• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.Barjaktarević

12.08.2021

11:52

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE! Nestalog Radoslava Mladenovića Dosu pronašli nedaleko od kuće, PRIZOR JE BIO STRAVIČAN

Privatna arhiva

Vesti

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE! Nestalog Radoslava Mladenovića Dosu pronašli nedaleko od kuće, PRIZOR JE BIO STRAVIČAN

Podeli vest

Radoslav Mladenović - Dosa (57) iz Čitluka kod Kruševca, koji je nestao 9. avgusta, pronađen je u sredu veče nešto posle 22 časa, nedaleko od svoje kuće, obešen o drvo.

Njegovo beživotno telo na mestu nesreće, sa drveta visokog oko četiri metra, skinuli su pripadnici Vatrogasno spasilačkle jedinice Kruševac.

Na mesto tragičnog događaja, brzo su stigli policija i vatrogasci, ali je nesrećni Radoslav odavno bio mrtav, potvrdila nam je njegova ćerka Katarina.

Radoslav je iz svoje kuće u Čitluku pre tri dana nestao u nepoznatom pravcu, a sa sobom nije poneo nikakav dokument, a ni svoj mobilni telefon.

On je po odlasku iz kuće u kojoj živi sa bolesnom suprugom, ostavio sva lična dokumenta, a nestanak je porodica prijavila policiji.

- Policija nam je kasno sinoć javila da je Radoslav pronađen, nažalost, mrtav. Prvi ga je obešenog na drvetu visokom četiri metra, nedaleko od kuće, video jedan od ribolovaca, koji je i slučaj odmah prijavio policiji- kaže nam ćerka Katarina.

Ona ističe da ne zna koji je motiv naterao njenog oca na samoubistvo. Bio je ponekad nervozan i imao je određenih zdravstvenih problema, ali ništa nije upućivalo na to da bi podigao ruku na sebe, tvrdi Dosina ćerka Katarina 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Pokolj u najavi, pitanje je dana kada Izrael kreće na Rafu i preostale Hamasovce! Oslobađanje talaca nije prioritet!
Tele Aviv neće stati

Pokolj u najavi, pitanje je dana kada Izrael kreće na Rafu i preostale Hamasovce! Oslobađanje talaca nije prioritet!

Oslobađanje izraelskih talaca koje drže militanti Hamasa neće imati uticaja na planove Izraela u Gazi, rekao je novinar Sulejman Masvadeh, koji je u citirao anonimni „politički izvor" u izraelskoj vladi. Pišući na svom Ks nalogu, Masvade je citirao svoj izvor koji je izjavio da „za razliku od publikacija, Izrael ni pod kojim okolnostima neće pristati na kraj rata kao deo sporazuma o oslobađanju naših otetih".

05.05.2024

22:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija