• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

15.08.2021

21:29

Majka na neurohirurgiji u šok sobi, dve ćerke zadobile potres mozga, beba ugruvana! Detalji udesa kod Aleksinca!

Vesti

Majka na neurohirurgiji u šok sobi, dve ćerke zadobile potres mozga, beba ugruvana! Detalji udesa kod Aleksinca!

Podeli vest

Švajcrska državljanka G. H. (32), koja je teško povređena u sudaru na auto-putu Niš-Beograd, kod Aleksinačkog bujmira, zadržana je na Neurohirurgiji zbog ozbiljnosti povreda. Njene tri maloletne ćerke, koje su takođe bile u automobilu, zadobile su kontuzije

 

Majka devojčica smeštena je na Klinici za neurohirurgiju u Nišu i nalazi se u šok sobi. Najstarija ćerka (10) zadobila je potres mozga, nagnječenje tela i modrice po glavi i grudnom košu, srednja ćerka (3) takođe je zaobila potres mozga, dok je najmlađa (4 meseca) ugruvana, rečeno je u KC Niš.

Podsetimo, švajcarska državljanka stara 32 godine i njene tri ćerke, od kojih je jedna beba, povređeni su danas u saobraćajnoj nesreći na auto-putu Niš-Beograd kod Aleksinačkog bujmira, nedaleko od Aleksinca.

Oni su se nalazili u automobilu "audi" švajcarskih registarskih oznaka kojim je upravljao vozač star 42 godine, a koji je pod još neutvrđenim okolnostima sleteo sa kolovoza.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija