• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. D.

18.08.2021

11:43

U beogradsku policiju ušla je izbezumljena devojka i ispričala JEZIVU PRIČU

Vesti

U beogradsku policiju ušla je izbezumljena devojka i ispričala JEZIVU PRIČU

Podeli vest

Nebojša M. (40) iz Beograda uhapšen je zbog sumnje da je 13. avgusta na Zvezdari oteo bivšu devojku I. B., pa je odveo u kuću u Resniku i naredna tri dana je zverski silovao i tukao!

Policija je uputila nesrećnu devojku na lekarske preglede, a Nebojši je određeno zadržavanje do 48 sati i on bi danas trebalo da bude saslušan u Višem tužilaštvu u Beogradu.

Tereti se za krivičnog delo silovanje, za šta mu preti do 10 godina robije.

Oduzeo joj telefon
Kako saznajemo od izvora iz istrage, I. B. je 16. avgusta došla u policiju i do detalja opisala kakvu je torturu proživela u prethodna tri dana.


- Ona je rekla inspektorima da se 13. avgusta dogovorila da se nađe sa bivšim dečkom Nebojšom, koji je, navodno, hteo samo da popričaju. On je tog dana došao autom po nju na uglu Ustaničke ulice i Bulevara kralja Aleksandra. Njih dvoje su kraće vreme normalno razgovarali i Nebojša je, po tvrdnjama I. B., pokušavao da je nagovori da se pomire. Međutim, pošto ona to nije htela, on je počeo da viče na nju i tada je počeo njen pakao - rekao je naš sagovornik iz istrage i dodao:
- Nebojša je tada odvezao bivšu devojku u Resnik, u njegovu kuću, i tamo ju je, kako tvrdi I. B., vezao i zarobio. Navodno, oduzeo joj je mobilni telefon kako bi je sprečio da pozove pomoć. Kako je ispričala I. B., bivši dečko ju je u toj kući više puta krvnički pretukao, ponižavao je i silovao najmanje deset puta.
Posle tri dana jezive torture Nebojša je ubacio I. B. u auto i odvezao je ispred jedne zgrade u Ulici Dušana Radovića na Zvezdari.

Foto: Shutterstock

Nebojša je osumnjičen da se iživljavao nad devojkom


- I. B. je kazala da ju je Nebojša i ispred zgrade brutalno išutirao i izudarao bejzbol palicom. Nakon što je završio sa iživljavanjem, seo je u svoj automobil i otišao, ostavivši povređenu devojku da leži na ulici.
Izmučena I. B. je, čim je malo došla sebi, otišla u policiju i prijavila bivšeg dečka.
- Kad je dala izjavu, najpre ju je preuzela Hitna pomoć, zbog povreda na telu, a potom je upućena na ginekološke preglede. U međuvremenu policajci su pronašli i priveli osumnjičenog. Sada se čekaju rezultati lekarskih pregleda, koji će odmah biti prosleđeni tužiocu - objasnio je naš izvor iz istrage.

Komšije u šoku
Na drugoj strani, Nebojšine komšije iz Resnika su šokirane zbog njegovog hapšenja i ne mogu da veruju da je on nasilnik i silovatelj. Reporterima Informera ispričali su da su ga u periodu od 13. do 16. avgusta nekoliko puta viđali u prolazu i ništa im kod njega nije delovalo sumnjivo.
- Mislim da mu je tih dana i majka bila kući. Normalno smo pričali s Nebojšom, ne mogu da verujem da je držao zatočenu bivšu devojku i da ju je danima silovao. U svakom slučaju, neka policija to sve dobro ispita i istraži - rekao nam je Nebojšin komšija. 


Starac (81) pipkao devojčicu (9)


Starac M. M. (81) iz sela Maskare kod Varvarina uhapšen je u nedelju zbog sumnje da je seksualno zlostavljao devetogodišnju devojčicu iz komšiluka!
Prema nezvaničnim saznanjima, devojčica je bila sa mlađom sestrom (8), kad joj je M. M. prišao na ulici i pipkao je po genitalijama. Za to vreme majka devojčica je za nadnicu obrezivala ruže u tom selu. Čim se majka vratila kući, starija ćerka joj je ispričala šta joj je uradio komšija i odmah su otišle u policiju.
Nakon što je uhapšen, M. M. se pravdao da je samo pomazio devojčicu i da nije imao nameru da je neprimereno dodiruje. Po nalogu tužioca, određeno mu je zadržavanje do 48 sati i tereti se za obljubu deteta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Srbin u Crnoj Gori postao žrtva glumice i njenog saučesnika
Hronika

Srbin u Crnoj Gori postao žrtva glumice i njenog saučesnika

Policija Herceg Novog uhapsila je crnogorsku glumicu Dariju Tripković Praščević i Milana Plavljanića jer ih je zatekla kako u jednom stanu u tom gradu muče otetog srpskog državljanina V. S. Srbin je sa teškim povredama odmah prebačen u bolnicu, a nasilnici su smešteni iza rešetaka.

10.08.2021

09:35

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija