• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.08.2021

07:05

OTKRIVENA JEZIVA SUDBINA MILETA KAPETANA Mesar ga je zvao "ćale", a poslužio im za UŽASNE OSVETE

Printscreen

Vesti

OTKRIVENA JEZIVA SUDBINA MILETA KAPETANA Mesar ga je zvao "ćale", a poslužio im za UŽASNE OSVETE

Podeli vest

Crnogorska policija podnela je krivičnu prijavu protiv Veljka Belivuka i Marka Miljkovića zbog sumnje da su ubili Damira Hodžića i Adisa Spahića. U prijavi se pominje i čovek sa inicijalima M.R, a prema nezvaničnim informacijama, reč je o Milanu R, poznatom po nadimku Mile Kapetan.

Javnost u Srbiji je prvi put čula za njega kada je predsednik Srbije objavio sliku Marka Miljkovića Mesara i čoveka za koga je predsednik rekao da je pripadao škaljarskom klanu, i da su vođe klana koristile kako bi namamili žrtve u kuću strave.

- Ovde se vidi Miljković sa licem iz škaljarskog klana. Miljković se sa njim sprijateljio. Oteli su ga, i onda to lice kreće da navlači ostale iz svog klana da dolaze da maltretiraju Belivuka. On šalje poruke Aleksandru Šarcu i Lazaru Vukićeviću, a sve vreme ih šalje Miljković. Navukli su ih da dođu, a onda slede najjezivija mučenja i likvidacija. Belivuk i Miljković nisu prisustvoval tim likvidacijama. Oni su mu naređivali i tražili su za ovog momka najteže mučenje. Udarili su ga lopatom u glavu. Njegov kraj bio je užasan - rekao je tada Vučić.

Sudeći po najnovijim saznanjima crnogorske policije, Mile Kapetan bio je doveden u istu kuću u koju su namamljeni i ubijeni Hodžić i Spahić, ali da tu nije likvidiran.

Nakon što je Belivuk ubio Hodžića, nasrnuli su na Spahića i vezali i njega i Mileta Kapetana.

- Istog dana S. A. je lišen života. Oštećenog R. M. drugi, za sada NN pripadnici kriminalne organizacije, odveli su na drugu lokaciju – naveli su iz Specijalnog državnog tužilaštva.

Kako Pobjeda prenosi, Mileta Kapetana su za sada nepoznate osobe držale dva meseca zatvorenog, ispitivale ga, mučile i na kraju ubile.

Foto: Printscreen Pink

Velja Nevolja bio je na čelu kriminalne ogranizacije u Crnoj Gori

Kako je Informer već pisao, Mile Kapetan otet je početkom prošle godine sa namerom da bude mučen dok ne otkrije potrebne informacije, a da onda bude ubijen, ali je do promene došlo kada su shvatili da bi im živ mogao biti od veće koristi. Čitav plan osmislio je Marko Miljković.

- Miljković je ubrzo uvideo da je "ćale", kako ga je on zvao, preplašen i spreman na svaku saradnu. Dogovorio se sa nim da ostane u kontaktu sa svim saradnicima , da sa njima komunicira telefonom kao da je sve u najboljem redu. I onda je "ćale" pisao poruke "škaljarcima" i jednog po jednog ih navlačio u zasedu Belivukovog klana - navodi sagovornik iz istrage.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija