• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir / Informer

22.08.2021

09:28

ČETVORO DECE OSTALO BEZ RODITELJA! Jeziv sudar na Ibarskoj magistrali, bračnom paru nije bilo spasa

Vesti

ČETVORO DECE OSTALO BEZ RODITELJA! Jeziv sudar na Ibarskoj magistrali, bračnom paru nije bilo spasa

Podeli vest

Snežana Kljajić (53) i njen suprug Milan (48) nastradali su u saobraćajnoj nesreći koja se u petak oko 21 sat dogodila na Ibarskoj magistrali kod Rušnja, ostavivši iza sebe četvoro dece

Kako mediji pednose, do nesreće je došlo kada se automobil u kom su bili poginuli supružnici sudario s kamionom za čijim volanom je bio L. N. (22).

Kako se nezvanično saznaje, automobilom je navodno upravljala Snežana, dok je njen muž bio na mestu suvozača.

- Sudar je bio jeziv. Od siline udarcam automobil se prevrnuo i bio je potpuno smrskan. Videlo se da u njemu niko nije mogao da preživi. Lekari Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju smrt muškarca i žene - ispričao je očevidac i dodao:

- Vatrogasci su morali da seku lim kako bi došli do tela nastradalih. O tome koliko je sudar bio žestok svedoči i to što je kamion završio na travnatoj površini kraj magistrale, a saobraćaj je satima bio obustavljen.

Nakon obavljenog uvđaja, policija radi na utvrđivanju svih okolnosti nesreće.

- Sumnja se da je vozač kamiona zaspao za volanom - kaže izvor.

Kako se saznaje nastaradali roditelji su iza sebe ostavili četvoro dece.

- Oboje su bili dobri i vredni ljudi. Imali su brakove i pre zajedničkog, a odgajali su četvoro dece, od kojih su neka odrasla. Milan je radio u Opštini Voždovac - priča jedna prijateljica.

Kako prijateljica kaže, još uvek ne znaju kako se nesreća tačno dogodila, kao ni gde su Kljajići kobne večeri išli.

- Znamo da oni tu negde kod Rušnja imaju vikendicu, a da li su možda krenuli na vikend ili su se vraćali od nekud ne znamo. Usotalom to sad nije ni važno. Izgubili smo divne prijatelje i vredne ljude, a deca su ostala bez roditelja. Tragedija je strašna - kaže uznemirena prijateljica.

Prepoznala ih sestra 

Naš sagovornik kaže da su posle nesreće članovi porodice morali da idu na prpeoznavanje tela. - Čuo sam da je Milanova sestra sa prijateljem išla da ih identifikuje. Žena je van sebe. Ne može da poveruje šta ju je snašlo - kaže izvor upoznat sa slučajem.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija