• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.08.2021

09:20

GAGA ANTONIJEVIĆ U MODRICAMA I PODLIVIMA! Dragan Bjelogrlić KUKAVIČKI pretukao poznatog reditelja!

Vesti

GAGA ANTONIJEVIĆ U MODRICAMA I PODLIVIMA! Dragan Bjelogrlić KUKAVIČKI pretukao poznatog reditelja!

Podeli vest

Glumac Dragan Bjelogrlić jutros oko 4 sata hotelu "Ambasador" u Nišu s napao reditelja Predraga Gagu Antonijevića i udario da više puta u glavu

 

- Ja sam njim nisam imao ikakve kontakte dugo, niti sam sinoć imao bilo kakve kontakte sa njim. Ja sam sedeo sa nekim svojim društvom, sve su to kolege. On je sedeo u drugom delu sale, iza ugla, posle vidim da je bilo dosta alkohola, sa Katarinom Radivojević i ko zna još čega. Ja sam sedeo na krevetu, gotovo ležao jer je krevet vrlo nizak, pričao sam sa kolegama. On je iza tog ugla dojurio i napao me, nisam ga ni video dok nije počeo da me udara, onda su nas kolege razdvojile. Pretio mi je, svašta govorio, psovao mi je majku, i ubiće me, ovakav sam, onakav sam... Reč je o jednom divljačkom napadu kakav nisam doživeo za sve ove godine, pogotovu ne na festivalu, u mom rodnom gradu Nišu, na glumačkom festivalu koji slavi profesiju svih nas. To je jedan kriminalni čin koji nije smeo da se desi bilo gde, a pogotovu ne na nekom festivalu - rekao je Antonijević u uključenju za Pink.

Foto: Privatna arhiva

- Tu je bilo dosta kolega. Ja njega nisam ni video dok nije počeo da me udara. Šta da vam kažem, šokantno! 

- Ja sam pozvao policiju, išli smo da damo izjavu, svedoci neki i ja, valjda su i njega su odveli da da izjavu. To već ne znam ništa da vam kažem, to  sadverovatno ide tužilaštvu. Snimci postoje, kamere postoje, sve je snimnjeno. Na deset metara smo bili sve to vreme koje smo proveli u istom objektu. Niti bilo kakvog verbalnog kontakta, niti bilo šta. Vidi se kompletan njegov napad na mene. Imam podlive, kako ne bih imao kad sam bio vreća za udaranje. Šta sam mogao da uradim, bio sam u ležećem stavu na onom niskom trosedu i ovaj divljački nasrće na mene, udara me, nisam imao šanse da se pomerim. Prvo dobijam udarce, pa onda vidim šta se dešava. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
samopostovanje

pre 2 godine

....nista novo...sve takve stvari se desavaju posle posjete sarajevu...prije pardana bjelogrlica su po sarajevu vodali kao najvecu holivudsku zvijezdu i on je umislio da on to zaista jest...da bi to dokazao mora napast nekog srbina....sutra srbiju i srbski narod....sjetite se onog glumca sergeja...njemu su u sarajevu platili bukvalno cevape i dva piva i on je gradom nosao majicu sa likom generala koji je ubijao srbe....nije stvar sto su pojedini bg filmasi toliko jeftini...evo ja bi im platio cevape i tri piva da se tako ne brukaju...ali oni uvjek rado snime ili urade nesto da popljuju srbe i srbiju...jos samo ocekujem da krenu u pristinu po pare

Roda63

pre 2 godine

Ne razumem samo jednu stvar blogeru, zasto presudjujete pre sudije i forsirate floskulu Dara iz Jasenovca,... Ne dolivaj ulje na vatru, tesko je njima obojici i bez takvih bombasticnih izjava i pucanja u prazno sa vase strane?. Zao mi je sto se desio taj nemili dogadjaj izmedju dva coveka,. p. s. Negledajte kroz prizmu epiteta,. Stari monasi su znali da kazuju:Nikad covek ne zna, kad mu se u zivotu desi nesto loše zasto je to dobro. I verujte mi da je to upravo tako.? Jos jednom iskreno zaljenje za sve to sto se desilo. Rodja

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija