• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika

23.08.2021

09:50 >> 10:03

DIVLJAK! POGLEDAJTE KAKO JE DRAGAN BJELOGRLIĆ MUČKI PRETUKAO GAGU ANTONIJEVIĆA! Video

printscreen Republika

Vesti

DIVLJAK! POGLEDAJTE KAKO JE DRAGAN BJELOGRLIĆ MUČKI PRETUKAO GAGU ANTONIJEVIĆA! Video

Podeli vest

Glumac Dragan Bjelogrlić napao je rano jutros reditelja Predraga Gagu Antonijevića u niškom hotelu "Ambasador"

Na snimku se jasno vidi kako Dragan Bjelogrlić prilazi Gagi Antonijeviću sa leđa i napada ga iz čista mira.

Pogledajte kako je to izgledalo.

Antonijević je u trenutku napada sedeo sa Vladimirom Kecmanovićem, urednikom kulturne rubrike na RTS.

Nakon napada Bjelogrlić je priveden a policija ga je podvrla testiranju na narkotike kako bi se utvrdilo da li je u trenutku napada bio pod dejstvom opijata, piše Republika. 

Podsetimo, Predrag Gaga Antonijević je autor filma "Dara iz Jasenovca", a pre izvesnog vremena je optužio Bjelogrlića da mu je početkom 2016. godine nudio mito da podrži film "Jesen samuraja".

Antonijević je objavio prepisku sa Bjelogrlićem iz 2016. godine, u kojoj se govori o tome "da bi moglo da se zaradi 100 soma", a u mejlu se vidi i da Antonijević to kategorički odbija. Bjelogrlić je tada to demantovao i tvrdio da je prepiska lažirana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Prokopije

pre 2 godine

Srpski umetnici,intelektualci i dr javne ličnosti,najčešće Beogradjani,a u zadnje vreme i Novosadjani,se već čitav vek takmice ko će više ocrniti,i veću sprdnju napraviti od vlastitog naroda,sve zarad uvlačenja,zna se kome i kojeg dinara više. Bjelogrlić i njemu slični su najbolji primer.

dardanka

pre 2 godine

Meni je ovo neverovatno,ne toliko zbog Bjelogrlica mogao je da bude pijan ili sta vec,postoje takvi ljudu,nego...prijatelji ,drugari, koji sede sa Antonijevicem,on njega udara oni nista,onaj u crnoj kosulji ni da pruzi korak da ih razdvoji,a ostali tek,takodje i ljudu okolo,niko nije ocekivao a nisu se ni potrudili da sprece sukog,to je jos zalosnije,ispada kao da su jedva cekali da Bjelogrlic nekog napadne,jos i ona zenska koja trci ka Bjelogrlici,kao jel si dobro da nisi povredjen,gde mi zivimo i s kim se druzimo i onaj koji ti je najblizi pitanje de da li ce ti pomoci u takvim situacijama..

sara

pre 2 godine

Najstrože kazniti naduvanog i natečenog siledžiju!!!!.

Dobrivoje

pre 2 godine

Sada reci, nije istina, snimak je Lazan. Bice podrzan od onih, koji su protiv filma i na kraju nece biti nista.

Rajko

pre 2 godine

Oduvek je bio nabedjen. Ali eto dozvolilo mu se. Takve lezileboviće država finansira a pošteni i dobri neka krampaju i skapavaju.

deniro

pre 2 godine

ako je pomenuo Jasenovac onda ga je isprozivao za los film, tukli su se zbog neceg drugog....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija