• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer

30.08.2021

13:33

Popio sam nekoliko piva i seo za volan, savili smo rođendan moje žene... Maloletni vozač (16) ispričao detalje kobne nesreće u Zemun polju!

printscreen

Vesti

Popio sam nekoliko piva i seo za volan, savili smo rođendan moje žene... Maloletni vozač (16) ispričao detalje kobne nesreće u Zemun polju!

Podeli vest

Stravična saobraćajna nesreća dogodila se sinoć u Zemun Polju, usled koje je poginula devojčica Slađana A. (17), a teške telesne povrede opasne po život zadobilo je dete (8). Teške povrede zadobio je i dečak (10), dok su još tri osobe lakše povređene. Reč je o devojci staroj 19 godina, mladiću od 16, kao i devojci od 14 godina. Osmogodišnje dete je kritično i nalazi se u komi

 

Ivan J. (16), koji je vozio automobil, rekao je da je sinoć bila proslava i mu je zet rekao da ode kolima po ozvučenje.

- Popio sam nekoliko piva i seo za volan. Taj auto je moj zet uzeo od rentakara. Rekao mi je da idem po pojačalo... iako sam mu rekao da sam popio, rekao mi je idi... - izjavio je Ivan J. (16) koji je sinoć vozio "golf" u kojem je poginula Slađana A.

Foto: printscreen Facebook

Nastradala Slađana A.

Iako nije imao dozvolu, Ivan je, kako kaže, već vozio.

- Vozio sam i ranije bez dozvole, ali se nikad ništa nije dogodilo loše. Zaslepela su me svetla od automobila koji je išao iz suprotnog pravca. Odjednom samo je bio bljesak - kaže on za Blic dok mu je na licu i dalje krv.

- Pored mene je bila moja supruga, slavili smo njen rođendan. Ostačli su sedeli pozadi. Slađana je poginula... - kaže on.

Slađanina starija sestra Marija (19) povređena je i uskoro treba da izađe iz bolnice. U kolima su bila dva brata. Jedan je, kada je video policijska svetla u strahu vikao. "Ne dajte da me vode".

Zoran, otac maloletnog vozača, kaže da je besan na zeta.

- Pobegao je, on ga je terao da ide... Besan sam i ogorčen. Nisam znao ko će da vozi, da sam znao sprečio bih - rekao je.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 2 godine

nema dalje .. kada nece zakon .. tu je sudbina ..

wtf

pre 2 godine

16 godina ima zenu, vozi cesto bez dozvole? drzave bez, ali bukvalno.. divlji zapad

Ja

pre 2 godine

16 godina ima zenu, ide po pojacalo, pun auto, nema dozvolu, vozi, poginuli, povredjeni, a on daje izjavu za novine, ludilo.

Osmogodišnji dečak u komi! Najnovije informacije stravičnog udesa u Zemun polju - Mladić (16) BEZ VOZAČKE upravljao automobilom PUNIM DECE!
Hronika

Osmogodišnji dečak u komi! Najnovije informacije stravičnog udesa u Zemun polju - Mladić (16) BEZ VOZAČKE upravljao automobilom PUNIM DECE!

U beogradskom naselju Zemun polje kasno sinoć dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je nastradala devojka (17), a teške telesne povrede opasne po život zadobilo je dete (8). Teške povrede zadobio je i dečak (10), dok su još tri osobe lakše povređene. Reč je o devojci staroj 19 godina, mladiću od 16, kao i devojci od 14 godina. Osmogodišnje dete je, kako saznaje Pink, kritično i nalazi se u komi

30.08.2021

11:42

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija