• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Vijesti.me

31.08.2021

14:56

BUDO BANANA I NJEGOVA ĆERKA IPAK U PRITVORU! Preinačena odluka sudije koji je oslobodio osumnjičene ZA ŠVERC 1.400 KG KOKAINA

Upava policije Crne Gore

Vesti

BUDO BANANA I NJEGOVA ĆERKA IPAK U PRITVORU! Preinačena odluka sudije koji je oslobodio osumnjičene ZA ŠVERC 1.400 KG KOKAINA

Podeli vest

Veće Višeg suda u Podgorici preinačilo je odluku sudije za istragu Radomira Ivanovića i odredilo pritvor Budimiru (66) i Marini Krstović (27), osumnjičenima za šverc 1.400 kilograma kokaina

To je Vijestima saopštila portparolka Višeg suda Aida Muzurović. Žalbu na odluku Ivanovića prethodno je podnelo Više državno tužilaštvo.

VDT se žalilo na odluku sudije za istragu Radomira Ivanovića – da Krstoviće pusti da se sa slobode brane optužbi za neovlaćenu proizvodnju, držanje i stavljanje o promet opojnih droga.

Sudija Ivanović nakon saslušanja odbio je predlog više državne tužiteljke Tanje Božović – da im odredi pritvor do 30 dana i Krstovićima izrekao mere nadzora – zabrana napuštanja mesta stanovanja, oduzimanje pasoša i obaveznog javljanja policiji.

Osumnjičeni su pred sudijom Ivanovićem tvrdili da nemaju veze sa kokainom pronađenim u njihovom hangaru u Mojanovićima.

Ivanović, koji je u kumovskim odnosima sa bratom Budimira Krstovića, rekao je da to nije imalo uticaja na njegovu odluku.

Ipak, predstavnici izvršne vlasti juče su ocenili da je sudija morao da se izuzme iz tog predmeta zbog sumnje u pristrasnost.

Krstovići su uhapšeni u akciji „187“ u kojoj je policija zaplenila rekordnih tonu i četristo kilograma kokaina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boki

pre 2 godine

Kum je uradio što je moga,opravdao je kumstvo.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija