• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.09.2021

07:29

Stanari zgrade u Leskovcu videli misteriozne tragove koji su ih užasnuli: U sve se uključila policija...

Privatna arhiva

Vesti

Stanari zgrade u Leskovcu videli misteriozne tragove koji su ih užasnuli: U sve se uključila policija...

Podeli vest

Policija u Leskovcu traga za mladićem koji je preksinoć s ranom na stomaku tumarao po zgradi u Mlinskoj ulici, gde je na svakom spratu ostavio krvave tragove!

Trag krvi je vodio i van zgrade, do obližnje raskrsnice, gde je ranjeni mladić nestao!


Da misterija bude veća, niko s takvim povredama preksinoć nije potražio pomoć ni u leskovačkoj Hitnoj službi, niti u bilo kojoj drugoj medicinskoj ustanovi u tom gradu, pa do zaključenja ovog broja Informera ostalo je nepoznato ko je taj mladić i da li je uopšte živ!

Tražio pomoć?

Kako smo saznali od stanara zgrade u Mlinskoj ulici, lokve krvi nalaze se bukvalno ispred svakog stana, kao i u liftu i na stepeništu. Po slobodnoj proceni, povređeni mladić je izgubio najmanje litar krvi dok je tumarao zgradom, pre nego što je izašao na ulicu.

Foto: Privatna arhiva

Krvavi tragovi u zgradi u Leskovcu


- To se desilo u nedelju oko 22 sata. Mi ne znamo kako je taj mladić ušao u zgradu, jer se vrata zaključavaju i imamo interfon. Sudeći po tragovima krvi, izgleda kao da je tražio pomoć pred svakim stanom, ali niko od stanara ga nije čuo. Komšinica koja je prva primetila lokvu krvi ispred svog stana odmah je pozvala policiju. Ja se samo nadam da će ovo što pre da se rasvetli, jer me je sve to veoma uznemirilo. Živim sama i celu noć nisam oka sklopila - žali nam se stanarka ove četvorospratnice.
U policiji su nam samo potvrdili da tragaju za nepoznatom osobom.
- Lik ranjene osobe zabeležen je na jednoj od sigurnosnih kamera. Reč je o mladiću, smeđe kose, starosti do 25 godina. Bio je u svetlom šorcu, papučama i beloj majici, a preko stomaka je držao umotanu krvavu duksericu. Još nije poznato da li je ranjen u toj zgradi ili van nje. To će se utvrditi istragom - rekli su u policiji.

Neko ga pokupio?

Inače, krvavi tragovi vode od zgrade do raskrsnice Mlinske ulice sa Ulicom Nikole Skobaljića.
- Tu se mladiću gubi svaki trag. Kao da ga je neko pokupio automobilom kod semafora - kažu u policiji, i dodaju da se u nedelju uveče niko sa sličnim povredama nije javio leskovačkoj Hitnoj pomoći ili Urgentnom centru, što dodatno otežava potragu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija