• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

08.09.2021

11:19

GASOM DO DASKE U ČEONI SUDAR! Nesreću kod Đurđina izazvao vozač audija-A4, prebrza vožnja koštala ga života!

Vesti

GASOM DO DASKE U ČEONI SUDAR! Nesreću kod Đurđina izazvao vozač audija-A4, prebrza vožnja koštala ga života!

Podeli vest

Ž. R., star 72 godine iz sela Mišićevo kod Subotice, vozač putničkog automobila „audi-A4“, poginuo je na licu mesta nakon kobnog udara u putničko vozilo „micubiši“, kojim je upravljao N. R. (38) iz Subotice, koji je tom prilikom zadobio teške telesne povrede. Saobraćajna nesreća se dogodila u utorak oko 20.20 časova

Vozač „audija“ se kretao iz pravca sela Đurđin ka naselju Mišićevo, i usled neprilagođene brzine stanju puta i uslovima saobraćaja, izgubio je kontrolu na automobilom, prešao je na levu stranu kolovoza i udario direktno u „micubiši“, koji se u isto vreme kretao iz suprotnog pravca.

Nakon udara, „audi“ i „micubiši“ se zastauvljaju na bankini leve strane puta s prednjim delovima vozila okrenutim jedno prema drugom.

Na licu mesta je povredama podlegao Ž. R., dok je sa teškim telesnim povredama N. R. hospitalizovan. Nastala šteta na vozilima je oko milion dinara. Uviđaj su izvršili zamenik tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u saradnji sa patrolom saobraćajne policije Subotice.

Povređeni N. R. je imao unutrašnje krvarenje, operisan je. Nalazi se na odeljenju Intenzivne nege i trenutno je u stabilnom stanju.

OJT je za vozača N. R. izdalo nalog za analizu krvi na alkohol koja će se izvršiti u Opštoj bolnici Subotici, dok je za poginulog vozača izdat nalog za obdukciju koji će se izvršiti u Institutu za sudsku medicinu KC Vojvodina u Novom Sadu.

Uviđajem na mestu nesreće se ustanovilo da nastradali vozač nije koristio sigurnosni pojas, dok ga je povređeni vozač koristio.

Tokom uviđaja je saobraćaj na ovoj deonici puta bio obustavljen i preusmeravan na atarske puteve.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija