• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.09.2021

16:18

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE MILENE RADULOVIĆ U KUĆI MIKE ALEKSIĆA! Evo šta je glumica sa koleginicom Ivom Ilinčić radila na Kosmaju!

Privatna arhiva

Vesti

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE MILENE RADULOVIĆ U KUĆI MIKE ALEKSIĆA! Evo šta je glumica sa koleginicom Ivom Ilinčić radila na Kosmaju!

Podeli vest

Milena Radulović je opužila reditelja Miroslava Miku Aleksića da ju je više puta silovao od novembra 2012. godine, pa do juna 2013. godine, dok je pohađala njegovu privatnu školu glume "Stvar srca"

Svoju podršku glumici je dala i Iva Ilinčić koja je Miku Aleksića takođe prijavila za seksualno uznemiravanje.

Informer je došao do ekskluzivnih fotografija koje su nastale samo dve godine nakon što je Milena "silovana", a na njima se vidi kako se lepo provodila sa društvom u Mikinoj kući na Kosmaju!

Na prvoj fotografiji se vidi kako Milena i Iva sa prijateljima ručaju u Aleksićevoj kući nadomak Beograda. Sa njima vreme provodi i Aleksićeva supruga, Biljana Mašić, profesor glume na Fakultetu dramskih umetnosti. 

Foto: Privatna arhiva

Na prvoj se jasno vidi kako Milena i Iva sa prijateljima ručaju u Aleksićevoj kući na Kosmaju

Fotografija je nastala u vreme Mileninog studiranja na faklutetu, kada je bila u klasi Biljane Mašić koja ih je sve pozvala na druženje. 

Druga fotografija je zabeležena istog dana na bazenu, a na njoj se vidi da je društvo veoma dobrog raspoloženja. 

Foto: Privatna arhiva

Milena Radulović u kući Mike Aleksića

Kako se nezvanično saznaje, ovaj letnji dan su proveli nasmejani i lepo raspoloženi, uz pesmu i smeh.  

Ove fotografije se ne poklapaju sa Mileninim izjavama da je na Kosmaj otišla potišteno jer joj je bilo glupo da se izdvaja od svoje klase. Ona je u tužilaštvu istakla da je ceo dan presedela sama, izdojena sa strane, jedva čekajući da ode. Ispričala je da joj je bilo jako teško i da su joj se vraćale traume. 

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Aleksića za četiri krivična dela silovanja i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja.

Početak suđenja zakazan je za 1. oktobar. Miroslav Aleksić sumnjiči se da je seksualno zlostavljao nekoliko polaznica škole glume, čiji je vlasnik, a navodno među žrtvama su poznate glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lazni Bot

pre 2 godine

Mika izgleda usao u sektu pa novine krenule u odbranu.

zoran

pre 2 godine

Lepo živi dobri Mika ... raskošno, nema šta.

22cm

pre 2 godine

Retarde, koji si kucao ovaj text, slobodno posalji svoju ćerku kod Mike na Kosmaj!!!Vidiš da je čarobna atmosfera!!!

Ana

pre 2 godine

Vidi se kako je jadna sva ucveljena, hahahahhaha. Laze cim zine. Zatvoriti Milenu Radulovi na 8 meseci zatvora zbog podstrekivanja javnog linca. PRAVDA ZA MIKU. Ali molim Vas i onu Ivu razapnite, nije nista bolje od ove zle i ruzne milene radulovic.

Masa

pre 2 godine

Podrska iz Londona za Miku Aleksica od bivse ucenice. Milena ti si zlo i ruzna zena. Ostavi Miku na miru, moze da ti omoguci diplomu, ali nemozes da preotmes talenat, htela si da preotmes Mikinu skolu sa Bjelogrlicem. Niko posten od stare garde glumaca te ne podrzava, samo balavci i slinavci . Nisi nista bolja od svojih roditelja koji zabijaju noz u ledja svojim poslovnim partnerima, sve se vraca. PRAVDA ZA MIKU, DIJASPORA IZ LONDONA JE UZ TEBE MIKO!!!!!!!!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17