• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti/Informer

03.10.2021

10:43

Od "pasata" ostala samo olupina! JEZIV PRIZOR! Evo kako je izgledao automobil porodice Đokić! /VIDEO/

D.K.

Vesti

Od "pasata" ostala samo olupina! JEZIV PRIZOR! Evo kako je izgledao automobil porodice Đokić! /VIDEO/

Podeli vest

Posle petodnevne potrage i šestodnevnog nestanka pripadnici MUP Srbije juče su u ataru sela Moravac pronašli tri tela nestale porodice Đokić iz Aleksinca

Podsetimo, juče je, pre pronalaske tela, pronađen i njihov automobil koji je spaljen.

Policija i od jutros češlja teren na području Aleksinca u potrazi za dokazima koji bi mogli da otkriju ko je i kako ubio tročlanu porodicu Đokić.

Kako kaže izvor iz istrage, policija sa pravom sumnja da ovaj stravičan zločin nije delo jednog čoveka, već, vrlo moguće, organizovane grupe.

Sumnja se da je ubica imao jednog, a vrlo moguće, i više pomagača.

Evidentno je da je stravičan zločin počinio neko ko dobro poznaje teren, s obzirom na gde su pronađena tela i vozilo.

Foto: D.K.

Automobil porodice Đokić

Podsetimo, porodica Đokić je kobne noći bila kod Goranove majke na večeri, a desetak minuta iza ponoći krenuli su ka svom domu u Aleksincu. Do tamo, međutum, nisu nikada stigli. Trag im se izgubio u blizini gvozdenog mosta na izlazu iz sela Moravac.

Prema nezvaničnim navodima iz istrage troje Đokića su poznavali svog ubicu. Oni su ga, kako se sumnja, kobne noći i povezli.

Prema nezvaničnim saznanjima, tela su izgorela do neprepoznatljivosti, a navodno su žrtve identifikovane na osnovu nakita.

Prvi rezultati istrage pokazuju da su Đokići ubijeni iz koristoljublja. Goran je držao menjačnicu u Aleksincu i znalo se da porodica ima novca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija