• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Objektiv

03.10.2021

22:00

GORAN GLEDAO KAKO MU UBIJAJU I SPALJUJU ŽENU I ĆERKU?! Osvanuli strašni detalji ubistva porodice Đokić!

V.J.

Vesti

GORAN GLEDAO KAKO MU UBIJAJU I SPALJUJU ŽENU I ĆERKU?! Osvanuli strašni detalji ubistva porodice Đokić!

Podeli vest

Goran Đokić (57), vlasnik menjačnice iz Aleksinca, pre nego što je mučki ubijen, bio je nateran da gleda kako mu ubice masakriraju ćerku jedinicu Lidiju (25) i suprugu Gordanu (56), saznaje Objektiv. Pretpostavlja se da su u stravičnom zločinu učestvovale najmanje dve osobe, od kojih su neke dobro poznavale tročlanu porodicu Đokić

Istraga je do sada dovela do dve moguće verzije toka događaja. Prema prvoj, kada je Goran sa ženom i ćerkom oko ponoći krenuo iz porodičnog doma svoje majke za Aleksinac, naišao je na neku prepreku na putu, a onda je to i ubica iskoristio kako bi upao u automobil. S druge strane, postoji sumnja i da su Đokići na stotinak metara od kuće stali kako bi povezli nekoga, što će se ispostaviti kao najgora odluka. Đokići su ubijeni iz pištolja u ataru sela Moravac, a onda poliveni benzinom i zapaljeni kako bi se uklonili dokazi. Potom je osam kilometara dalje zapaljen njihov automobil u selu Tešice – objašnjava izvor iz istrage.

Foto: D.K.

Pretpostavlja se da je nadomak reke Južne Morave, gde su svirepo ubijeni Đokići, bilo još nekoliko saučesnika, ali se broj samo naslućuje.

Foto: D.K.

Veruje se da su u zločinu učestvovale još najmanje dve osobe, pored one koja je naterala porodicu Đokić da idu po mrklom mraku u nepovrat, jer se za kratko vreme sve odigralo. Ovo potvrđuje i način uklanjanja dokaza. Lidijin i Goranov telefon isključeni su istovremeno, oko tri sata iza ponoći. Veruje se da su oni tipovani duže vreme i da su ubice tačno znale gde, šta, kad i kako da urade – dodaje sagovornik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
TT

pre 2 godine

Ludak, zelenasenjem ubio svoju porodicu. Ljudi pamet u glavu, ne igrajte se zivotima, zelenasnje je "djavola" robota!

ratko

pre 2 godine

da nikad ne izadju vise iz zatvora kad se uhvate i to da idu na tezak neki rad a ne da lencare u zatvoru

zora

pre 2 godine

Osvanuli strasni detalji ali svedoka nije bilo.

Dmaric

pre 2 godine

A jel to enki naprednjak ili DJuka bili prisutni pa Vam javili detzalje? Otkud Vam ovo???

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija