• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mondo

04.10.2021

16:46

OBRT U ISTRAZI UBISTVA PORODICE ĐOKIĆ! Motiv nije novac, već preljuba?

V.J.

Vesti

OBRT U ISTRAZI UBISTVA PORODICE ĐOKIĆ! Motiv nije novac, već preljuba?

Podeli vest

Policija intenzivno radi na rasvetljavanju trostrukog ubistva porodice Đokić iz Aleksinca, koje je potreslo Srbiju

Komandant Žandarmerije Dejan Luković otkrio je nove detalje o brutalnom ubistvu ove tročlane porodice.

Zna se kako su Đokići UBIJENI! Završena obdukcija tela stradale porodice iz Aleksinca

- Rezultati obdukcije će biti danas i to će nam pomoći u daljoj istrazi - rekao je Luković i dodao da su svi resursi MUP-a trenutno usmereni na rešavanje tog monstruoznog zločina, ali da jop nema jasnih dokaza da je motiv ubistva koristoljublje.

Foto: D.K.

Automobil porodice Đokić

- Javnost će biti upoznata sa svim detaljima. Ovakva krivična dela se najčešće izvršavaju iz koristoljublja, ali to ne mora uvek da bude glavni uzrok. Mogla bi i preljuba da bude u pitanju - naveo je Luković gostujući u emisiji Redakcija na Kurir televiziji, i dodao da je otmica, ali i ubistvo porodice Đokić, detaljno isplanirano i najverovatnije je zločin koji je počinilo više osoba.

- Sa policijske strane gledano i iz našeg dugogodišnjeg iskustva, ovaj zločin je prethodno morao da bude dobro isplaniran ili je bilo više izvršilaca krivičnog dela. Lokacija gde je vozilo pronađeno je zaista dobro skriveno i to je moralo biti unapred isplanirano - naveo je Luković.

On je istakao i da je moguće da su ubice uveliko pobegli iz Srbije.

- Oni su mogli već dan nakon izvršenja zločina da budu van granica zemlje s obzirom na to da smo mi informaciju o nestanku dobili tek tri dana kasnije - rekao je Luković i precizirao da mobilni telefoni oca Gorana i ćerke Lidije koji su isključeni iste sekunde i dalje nisu pronađeni.

Podsetimo, članovi porodice Đokić, Goran, Gordana i Lidija iz Aleksinca ubijeni su u noći između nedelje i ponedeljka, a njihova tela su pronađena spaljena i sakrivena u selu Moravac.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Penzionerj

pre 2 godine

Kaže, mogli su već otići iz zemlje, to se moze proveriti ako se sumlja da su počinioci tog zločina iz okoline mesta zločina.

NIKOLALONDONKRAJINA

pre 2 godine

To nije obrt u istrazi , vec u novinarskom pisanju. I da je u pitanju preljuba netko bi od preljubnika iz porodice ostao ziv. Odnosno ne bi bio u opste prisutan a kamoli ubijen . Odnosno svi zajedno.

Rade

pre 2 godine

Bojim se da i ovog puta ne ispadne isto kao i sa Marjanovićima.......

Djordje

pre 2 godine

Hahahaha "obrt"?! A kakav obrt? Kad pogresite i pogresno bapisete onda napisete obrt u sledecem clanku?! Provaljeni ste!

Nebojša Berak

pre 2 godine

Komandant zandarmerije je onda totalna dilea i sramota da lik sa takvim rezonovanjem bude na celu zandarmerije. Preljuba hahahha, pa to ni idiot ne bi rekao a kamoli pomislio. Ubica nije ubijeni i nije sebe ubio, pa zapalio inodneo i zatrpao a ako je preljuba onda je muz taj koji bi ubio.Zaista sramotan lik da ne komentarisem prelazak preko granice kaonda se nema evidencija. O ovome trebaju da pricaju inspektori jer su oni strucni a Srbija ih svakako ima, a ne potpune dilee koje ovakvim stavovima pljuju i po mrtvima.

Porodica iz Aleksinca ubijena zbog novca? NEKOLIKO VERZIJA MISTERIOZNOG NESTANKA ĐOKIĆA!
Hronika

Porodica iz Aleksinca ubijena zbog novca? NEKOLIKO VERZIJA MISTERIOZNOG NESTANKA ĐOKIĆA!

Tročlana porodica koju su činili Goran, Gordana i njihova ćerka Lidija Đokić ubijeni su najverovatnije iste noći u kojoj im se izgubio trag, između ponoći i dva sata ujutru, nakon čega je ubica njihova tela zapalio u šipražju u ataru sela Moravac, a onda ih prekrio granjem i lišćem, a njihov automobil, "pasat" odvezao do atara sela Tešice i tu ga zapalio u pokušaju da prikrije sve tragove

03.10.2021

08:30

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17