• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.10.2021

11:20

BELIVUKOVE VOJNIKE VODE NA SASLUŠANJE! Članovi kriminalne grupe ''Principi'' popodne pred tužiocem!

Printscreen

Vesti

BELIVUKOVE VOJNIKE VODE NA SASLUŠANJE! Članovi kriminalne grupe ''Principi'' popodne pred tužiocem!

Podeli vest

Dvojica pripadnika organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, poznata kao "Principi" popodne će biti saslušani u Tužilaštvu za organizovani kriminal, rečeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.

Nakon saslušanja osumnjičenih S.R. (33) i D.M. (32) tužilaštvo će saopštiti da li će tražiti od suda tražiti da im odredi pritvor.

Njih dvojica se terete za krivična dela teško ubistvo Nikole Mitića i Zdravka Radojevića u avgustu i novembru prošle godine, saopštilo je sinoć Ministarstvo unutrašnjih poslova.

S.R. se tereti da je, zajedno sa Belivukom,m Miljkovuićem i još devetoricom pripadnika grupe - B, D. T, V. D, N. S, S. L, V. G, A. S, S. R i B. H, 10. avgusta prošle godine oteo Mitića, kojeg su zatim odveli u naselje Ritopek i tamo ga, kako se sumnja, ubili.

Osumnjičeni D. M. se tereti da je, 10. novembra prošle godine ubio Zdravka Radivojevića.

Kako se sumnja, obojica osumnjičenih su višestruki izvršioci teških krivičnih dela i istaknuti članovi organizovane kriminalne grupe koja je delovala pod velom navijačke grupe "Principi, a koju su predvodili Belivuk i Miljković.

Prošlog petka Specijalni sud je potvrdio optužnicu protiv 30 pripadnika ove grupe, koaj se tereti za pet teških ubistava, otmice, oružje, drogu, silovanje...
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

/VIDEO/ EVO KAKO SU DANAS PALI VELJINI VOJNICI! Pogledajte spektakularnu akciju srpske policije!
Hronika

/VIDEO/ EVO KAKO SU DANAS PALI VELJINI VOJNICI! Pogledajte spektakularnu akciju srpske policije!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, uhapsili su članove organizovane kriminalne grupe „Principi“ S. R. (1988) i D. M. (1989), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela teško ubistvo nad Nikolom Mitićem i Zdravkom Radojevićem u avgustu i novembru prošle godine, navodi se u saopštenju MUP

18.10.2021

19:59

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija