• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.10.2021

10:12

ISPITAN I SIN OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO PORODICE ĐOKIĆ! Oba sina pod prismotrom policije, ali nisu dovedena u VEZU SA ZLOČINOM!

printscreen facebook

Vesti

ISPITAN I SIN OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO PORODICE ĐOKIĆ! Oba sina pod prismotrom policije, ali nisu dovedena u VEZU SA ZLOČINOM!

Podeli vest

Posle munjevite akcije hapšenja dvojice muškaraca u centru Niša policiji je izjavu dao i M. Dž. mlađi sin Gorana Džonića koji je osumnjičen za trostruko ubistvo porodice Đokić

U sklopu istrage saslušano je više desetina osoba, a među saslušanima je bio i M. Dž., mlađi sin osumnjičenog Gorana Džonića, inače pripadnik vatrogascne službe. Drugi sin Gorana Džonića je zaposlen u Vojsci Srbije

Policija je za sada u vezi sa zločinom uhapsila tri osobe, Džonića i braću K. M. i A. M., koja se dovode u vezu sa likvidacijom Đokića.

Upornim radom u istrazi monstruoznog ubistva cele porodice, policija je najpre stigla do Gorana Džonića koji je odmah priveden. Na njegovom imanju, tačnije u dvorištu kuće njegovog sina pronađen je i deo novca za koji se pretpostavlja da je pripadao ubijenim Đokićima.

U Džonićevom stanu u Alesincu pronađen je i pištolj sa priglušivačem koji je poslat na veštačenje, kako bi bilo utvrđeno da li je to oružje korišćeno u likvidaciji Đokića.

On je jutros priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Nišu i očekuje se odluka o određivanju pritvora. Uz uhapšene K.M. i A.M. oba sina Gorana Džonića su bila pod prismotrom policije, ali za sada nisu povazana sa monstruoznim ubistvom. 

Likvidacija porodice Đokić, nezapamžen zločin

Drama je počela 26. septembra kada su Goran (57), Gordana (56) i Lidija Đokić (25) nestali na putu od sela Moravac do Aleksinca u kome su živeli. Oni su taj dan proveli kod Goranove majke u Moravcu, gde su ručali. Pošto se nisu javljali na mobilne telefone, rodbina je prijavila njihov nestanak policiji koja je krenula u potragu.

Potraga za njima je okončana 6 dana kasnije, na najgori mogući način a najcrnje slutnje su se obistinile. Prvo je pronađen spaljeni "pasat" kojim su se vozili, a istog dana i njihova tela, na seoskom smetlištu, spaljena do neprepoznatljivosti i prekrivenja šibljem.

Pretpostavljalo se da je motiv likvidacije tročlane porodice pljačka, jer se znalo da Goran, vlasnik menjačnice, uvek sa sobom nosi veću sumu novca. Posle skoro četiri nedelje, 21. oktobra, uhapšen je Goran Džonić (59), penzioni vatrogasac iz Moravca. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija