• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.10.2021

12:10

MAJKA KONSTANTINA I KONSTADINA MILOŠEVIĆA ZA INFORMER: Moji sinovi nikada nisu ni sreli Džoniće, ne znaju ni ko su ni šta rade!

Zoran Sinko

Vesti

MAJKA KONSTANTINA I KONSTADINA MILOŠEVIĆA ZA INFORMER: Moji sinovi nikada nisu ni sreli Džoniće, ne znaju ni ko su ni šta rade!

Podeli vest

Milijana Đorđević, majka braće Konstadina i Konstantina Miloševića, poznatijih kao braća "Jojke", koji se dovode u vezu sa ubistvom porodice Đokić u ataru sela Moravac, kaže za Informer da njeni sinovi, iako žive u istom mestu, nisu poznavali optuženog Džonića, kao ni njegove sinove Milana i Stefana

 

- Sve su to laži i klevete, mi smo jedna časna i poštena porodica. Moji sinovi ne poznaju tu porodicu sa kojom ih povezuju, nikada ih nisu ni sreli, ni videli, ne znaju ni ko su ni šta rade - kaže Milijana i dodaje da su priče o vili koju imaju neistine, te da su u tu kuću ulagale 4 generacije. 

- Te priče o nekakvoj vili u Moravcu, sve su to neistine. U tu kuću je ulagalo četiri generacije, četiri generacije su to stvarale. Dvadeset godina sam držala prodavnicu u Moravcu, davala sam svima na veresiju, činila, i ovako da mi se vraća - priča uznemirena majka Konstadina i Konstantina Miloševića. 

Kako kaže, ona je bila u Srbiji, sa sinovima, u vreme kada se zločin dogodio. 

- Ja sam sa sinovima od 16. septembra do 2. oktobra, došla sam u Srbiju jer mi je majka stara. To što se dogodilo, to su njihove stvari, mi sa tim nemamo veze. Mi smo poštena porodica, domoroci. Džonići su doseljenici. Ja ih znam iz viđenja jer sam 20 godina živela u Moravcu, sada živim u inostranstvu sa suprugom - završava potresena majka. 

Podsetimo, Đokići su kidnapovani, ubijeni i spaljeni između 26. i 27. septembra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

OVO JE JEDAN OD PET ISKAZA GORANA DŽONIĆA! Otkrio detalje zločina, evo šta tvrdi se dešavalo kobnog dana!
Hronika

OVO JE JEDAN OD PET ISKAZA GORANA DŽONIĆA! Otkrio detalje zločina, evo šta tvrdi se dešavalo kobnog dana!

Goran Džonić, vatrogasac u penziji koji je uhapšen zbog osnovane sumnje da je sa svojim sinovima Milanom i Stefanom ubio rođaka Gorana Đokića, njegovu suprugu Gordanu i ćerku Lidiju, u izjavi koju je dao tokom saslušanja rekao da nejgovi sinovi nemaju nikakve veza sa ovim zločinom, te da su čitav plan smislila braća Konstadin i Aleksandar Milošević

25.10.2021

11:39

sledeća vest

Vesti

TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)
Live TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)

Urednik i novinar Ljiljana Stojanović napala je ministarku za brigu o porodici Stamenkovski na konferenciji za štampu. Ona je rekla da ministarka ne sme da zamera ženama što rađaju decu u poznijim godinama i pitala je sa koliko godina je ona rodila dete. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Andrijana Arnautović, SRS, Marjan Rističević, SNS i Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik.

06.10.2024

10:55

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija