• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer

25.10.2021

16:38

Veljko nije umro od droge! Objavljeni toksikološki nalazi posle tragedije u Mrčajevcima!

Rina

Vesti

Veljko nije umro od droge! Objavljeni toksikološki nalazi posle tragedije u Mrčajevcima!

Podeli vest

U čačansko Tužilaštvo stigli su konačni toksikološki nalazi koji potvrđuju da mladi frulaš iz Kraljeva Veljko Ratković (21), koji je preminuo tokom nastupa na ovogodišnjoj Kupusijadi u Mrčajevcima, nije bio pod dejstvom narkotika, niti alkohola, a o čemu se spekulisalo u javnosti nakon ove tragedije

- U nalazu nedvosmisleno stoji da mladić u trenutku smrti u organizmu nije imao tragove narkotika, alkohola niti prisustva bilo kakvih lekova - potvrdili su u čačanskom tužilaštvu.

TRAGEDIJA U MRČAJEVCIMA! Mladić (21) se tokom nastupa SRUŠIO NA BINI i preminuo!

Kako smo ranije izveštavali, prvi nalazi lekara ukazivali su da je mladić tokom nastupa doživeo infarkt.

Imao je teško detinjstvo, rano je ostao bez majke... OVO JE MLADIĆ KOJI JE UMRO NA BINI U MRČAJEVCIMA!

Da podsetimo, mladić se tokom izvođenja poslednje numere njegovog ansambla srušio na bini. Nakon pokušaja reanimacije na licu mesta, kolima Hitne pomoći prevezen je u Urgentni centar Opšte bolnice u Čačku. Nakon više pokušaja reanimacije lekari su samo mogli da konstatuju smrt.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)
Live TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba je imao sudski spor za utvrđivanje očinstva njegovog deteta, koje nije hteo da prizna. Taj incident pokreće pitanje o alimentaciji i svim sudskim procesima o starateljstvu, a na to su odgovorile su gošće Vikend info jutra, Ljiljana Jevremović, tekstopisac, advokat Tamara Nemčev Džinić i socijalna radnica Biserka Jakovljević.

01.09.2024

13:08

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija