• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.10.2021

08:37

Ispovest supruge jednog od uhapšene braće Jojke: Moj muž je bio u kući u vreme ubistva, imamo snimak s kamera!

Zoran Sinko

Vesti

Ispovest supruge jednog od uhapšene braće Jojke: Moj muž je bio u kući u vreme ubistva, imamo snimak s kamera!

Podeli vest

Moj muž i njegov brat nemaju veze sa ubistvom porodice Đokić i nije mi jasno zašto su uhapšeni i poslati u pritvor. Muž mi je u vreme zločina bio kod kuće i imamo snimak video-nadzora da to dokaže, tvrdi supruga jednog od uhapšene braće Konstantina i Kostadina Miloševića iz Moravca, koji su poznati po nadimku braća Jojke

Nakon što su Miloševići uhapšeni u petak, članovi njihove porodice su se nadali da će se već na saslušanju u tužilaštvu stvari razjasniti, te da će biti pušteni. Medutim, sudija za prethodni postupak odredio je braći pritvor do 30 dana zbog sumnje da su učestvovali u ubistvu Đokića.

Supruga jednog od uhapšenih, koja nije želela da joj objavimo ime, u suzama je ispričala da joj je muž ni kriv ni dužan oklevetan za učešće u stravičnom ubistvu porodice Đokić.

Ne znaju se

Nikakav kontakt nismo imali sa Goranom Džonićem, koji je mog muža i devera upleo u celu ovu priču

Supruga uhapšenog

- Moj muž može da bude i ovakav i onakav, ali ne može nikome da oduzme život, a takav je i njegov brat. On ima emocije, imamo dvoje dece... Ne mogu da shvatim šta nas je ovo snašlo! Nikakav kontakt nismo imali sa Goranom Džonićem, koji je mog muža i devera upleo u celu ovu priču. Svi dokazi su na strani mog muža i devera. Moj suprug je u vreme zločina bio u kući, imamo video-nadzor da to dokaže, njegova nevinost će biti potvrđena i biološkim ili nekim drugim dokazima. Istina će izaći na videlo, znam da će to biti dug put, ali sve će se saznati - priča uznemirena žena.

Ona priznaje da su njen muž i njegov brat ranije imali problema sa zakonom, ali ne zbog tako teških krivičnih dela poput ubistva i naglašava da su njih dvojica kriminalnu prošlost ostavili iza sebe.

- Oni su poznati ovde u Moravcu, baba i deda i roditelji su im decenijama živeli u inostranstvu, imućna su porodica. Voze dobre automobile, poznati su i u Aleksincu. Jesu imali kriminalni dosije, ali to je odranije. Ako si jedanput u životu pogrešio, to ne znači da za svaku glupost koja se desi, policija treba da ti kuca na vrata. U Srbiji čak, sem brze vožnje, nijedno delo nemaju, a mediji ih predstavljaju kao da imaju nekakav "debeo" dosije u policiji. Koje delo, kakav dosije, ne znam stvarno odakle to? Jesu robijali u Švedskoj i jedan i drugi, ali odležali su svoje kazne, jedan 2008. a drugi 2011. godine. I to što su ležali, nema veze sa ovakvim gnusnim činom. Mi smo finansijski stabilna porodica, nama pare nisu potrebne, posebno na taj način, da nekome uništiš živote i porodicu. Pa šta bih ja svojoj deci kupila od tih para, šta bih im donela kući a da već nemaju - pita se očajna žena.

Ona ističe da njeni muž i dever nisu ni poznavali pokojne Đokiće.

- Nikad nismo imali nikakve veze ni sa jednim članom porodice Đokić. Zašto su moj muž i njegov brat povezani sa njihovim ubistvom, zaista mi nije jasno - zaključuje naša sagovornica.

I majka uhapšene braće, Milijana Đorđević, koja trenutno živi u inostranstvu, tvrdi da njeni sinovi nemaju nikakve veze sa zločinom i da čak i ne poznaju Gorana Džonića, osumnjičenog za ubistvo porodice Đokić, iako žive u istom mestu.

Foto: Informer

- Sve te optužbe protiv mojih sinova su laži i klevete, mi smo jedna časna i poštena porodica. Moji sinovi ne poznaju tu porodicu Džonić, s kojom ih povezuju, ne znaju ni ko su, ni šta rade. Džonići su doseljenici u Moravac. Ja ih znam samo iz viđenja jer sam 20 godina živela u tom selu, a sada živim u inostranstvu sa mužem. Bila sam u Srbiji u vreme zločina, od 16. septembra do 2. oktobra, da se pobrinem za majku, koja je bolesna - kaže Milijana i dodaje da su priče o vili koju imaju u Moravcu naduvane:

MAJKA KONSTANTINA I KONSTADINA MILOŠEVIĆA ZA INFORMER: Moji sinovi nikada nisu ni sreli Džoniće, ne znaju ni ko su ni šta rade!

- U tu našu kuću ulagale su četiri generacije. Dvadeset godina sam držala prodavnicu u Moravcu, pre nego što sam se preselila u inostranstvo, davala sam svima na veresiju, činila meštanima Moravca i ovako da mi se vraća.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija