• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/objektiv

04.11.2021

12:13

IZA REŠETAKA "ALKATRAZA" LEGIJA NE ODUSTAJE OD ŠTRAJKA GLAĐU! Koliko može bez hrane i kakve su šanse da mu PAKLENI PLAN USPE?!

Vesti

IZA REŠETAKA "ALKATRAZA" LEGIJA NE ODUSTAJE OD ŠTRAJKA GLAĐU! Koliko može bez hrane i kakve su šanse da mu PAKLENI PLAN USPE?!

Podeli vest

Pakleni plan koji je osmislio bivši komandant „crvenih beretki” potpuno je propao. O njegovom pomilovanju ili smanjenju kazne neman ni govora, ali olstaje mogučnoast da mu se u ovim stvarima izađe u susret

Šta se u „Alkatrazu” događa od kada je u štrajk glađu stupio Milorad Ulemek Legija (53)?

Kako sada stvari stoje, pakleni plan koji je osmislio bivši komandant „crvenih beretki”, osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva premijera Zorana Đinđića, potpuno je propao,

Koliko bi mogao da izdrži bez hrane?!

Oni koji dobro poznaju Ulemeka uveravaju da on neće odustati od zahteva koje je saopštio i da će ostati u štrajku glađu dokle god bude potrebno. A kakve posledice bi na samog Ulemeka mogao da ostavi ovakav vid protesta, objašnjava nam doktor Predrag Nenadić, diplomirani nutricionista.

- Bez vode čovek ne može da izdrži duže od jednog dana a da ne dođe do dehidracije. Ljudski organizam čini voda 70 odsto, a bez nje se ne mogu odvijati metabolički procesi. Bez hrane se može izdržati nekoliko nedelja, ali to je relativno. Različiti organizmi različito podnose.

Ukoliko u organizam ne unosimo sve što je potrebno, vitamine, minerale, hranjive materije, koje se, pre svega, unose hanom, organizam počinje da ih luči iz rezervi, koje se jako brzo troše, što dovodi do razaranja organizma. Svako izgladnjivanje ostavlja dugotrajnije posledice – navodi doktor Nenadić.

Moguće da mu ipak nešto ispune, o pomilovanju ni govora

Marko Nicović nam otkriva i da sumnja da će sa liste zahteva Ulemeka mnoge stvari biti prihvaćene.

- Najrealnije mi zvuči da mu bude odobrene češće posete supruge i dece. Ako ne gledamo ostale kriminalne aktivnosti, Legiji samo zbog ubistva premijera Đinđića, kao ni Jovanoviću, neće biti ni razmatrano smanjenje kazne ili pomilovanje – zaključio je Nicović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija